- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нямам си гадже
Няма защо да се притеснваш, въпреки, че напълно те разирам. И аз си нямам приятел от известно време и действително на моменти се чувствам много самотна, чак ми се плаче, че няма кой да ме обича и т.н., но от друга страна, както всяко нещо и това си има положителни страни. Замисли се, можешда правиш каквото искаш, не е нужно да се съобразяваш с никого. Можеш да се забавляваш на ниво. Така, че възползвай се от свободата си и извличай хубавото и от 2-те състояния!
![]()
Щом си срамежлива значи ти липсват контактите с хора. Вместо да киснеш у вас си пред телевизора/компютъра или квото е там започни да ходиш по кафета/дискотеки/купони и сякви такива места където има много хора. Ако имаш самочуствие ще си намериш приятел,ако нямаш и мис плеймеит да си никои няма да те земе.![]()
И аз съм на 15 и съм в същото положение, но според мене просто няма смисъл да тръгна с някоя просто за да имам момиче за пред другите и в крайна сметка да се прецакаме и двамата, понеже всичко е било за пред хората. На мен ми трябва човек, който да ме разбира, както и аз да го рабирам ... а не просто да задоволяваме сексуалните си потребности, понеже това и дебил може да го направи на магистралата ... и на този етап не съм се разбързал да се обврързвам с някого, понеже просто не съм намерил човека, с който искам да споделям живота си![]()
lelel na 15 i nikoga ne si imala gadje .. tctctc 6to o6te si jiva we ?!?! tctcc farli se otnekade .. horata na po 15 godini rajdat .. ebat se kat ludi a ti .... o6te ne si imala gadje
ei ei ... aman ot kompleksari ....................
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
mojeme da opravime toq problem s "nikoga ne sam imala gadje"
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual
Като го прочетох тоя коментар за малко ми мина през главата че работиш на някоя магистралаПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
mmne .. sorry .. samo na daskalo hodqПървоначално написано от ToySoldier
![]()
NO prosto kazax kakfo pravqt pove4eto teen-ove za tfa ... qm qvno ne si razbral .. huu de se1 ...
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
хихихи и аз съм нямала няма да си казвам годинкитетака, че споко не си единствена, сигурно проблема не е в теб(съдя по себе си) ти кво си виновна ,че не могат да те отценят?и не се впрягай дребна си още всичко с времето си и твоя ред ще дойде, ай успех!
Maле скоро ставам на 15 пък и аз съм нямал...Малее ще тряя се режаПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
he ne si samo ti taka to i az si nqmam, gadje ne mi sa i predlagli no i az katoteb nemoga da kaja 4e sym tolkova zle za6toto ima i po zle moqt syvet v sly4aq e da se dyrji6 po svobodno a ne da se iz4ervqva6 za6toto tova spira pove4eto ,no v drugi slu4ai e sladko i na nqkoi mom4eta im haresva ,imai si samo4uvstvieto i se druj na polojenie ,s 4ervenite buzi pe4eli6 samo 4erni to4ki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()