ops sorry moq greshkaПървоначално написано от i'm so excited!
mi nqma kak da go bqh razbrala vse pak ne se vijda prez kompa jensko li si mujko li si a nika nishto ne mi govori nqma nujda da ti se prava na otvorena shtoto porsto izrazqvam mnenie
mi ako ti kaja 4e sum vijdala are kato se se uverish 4e ne sum vijdala togava ela mi filosovsvai otnosno sumneniqta si i oo sorry nali mi kaza tiho shtom ti go kazvash bogovete trqbva da mul4at shhhhhhhh [-o<
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Подписът ти е леко...глуповат. :PПървоначално написано от KuKla Na KoNcI
Хмм, според мен не си прави, защото след известно време ще ти омръзне както всичко останало, но ако си много навита-направи го.
Не си ли искала много нещо, и най-накрая, след като вече то се е изпълнило да ти омръзне и да съжаляваш за това, което си направила.
Така ще стане и с татуировката.
Мое мнение. :P
i az kvo moga da naprqvq?! vajnoto e na men da mi haresa a ne na teb![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
i az tva vikamПървоначално написано от i'm so excited!