kukla na konci.. един въпрос.. НА колко си.. ?!? НЕ повече от 13 - 14 ако съдя по мисленето ти.. :P
А сега по темата.. Преди да си направя татуировка нищо не ми беше ясно, но когато отидох в студиото човека ми изясни много неща! Като за начало много добре си помисли.. Татуировките изискват постоянност и добра хигиена особено в началото..в днешно време татуировките са нещо често срещано и може да се премахнат, но не и напълно.. Почти винаги остават следи от илюстрацията,коята ти е била направена.. Помисли си добре дали искаш наистина! След това избери някое професионално студио,в което да си сигурна,че поддържат перфектна хигиена, а не да правят на 10 човека татуировки с едни игли.. Ще те посъветвам къде да си направиш а ти си реши точно на кое от местата.. Попринцип най-женствените и секси места са на кръста, над триъгълника ако мога да се изразя така и по гръбначния стълб..
Ето ти една сладка снимка на ангелче, което ако се направи цветно ще е още по - сладко.. Ако искаш аз имам ограмна колекция мога да ти пратя пиши на лично..