.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: татус

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    moje ama nai nakraq shte zaprilicha na nishto umniko =D>
    първо ми научи пола,после ми се прави на отворена
    съмнява ме да си виждала преправени татуси, тъй че ТИХО
    ops sorry moq greshka mi nqma kak da go bqh razbrala vse pak ne se vijda prez kompa jensko li si mujko li si a nika nishto ne mi govori nqma nujda da ti se prava na otvorena shtoto porsto izrazqvam mnenie mi ako ti kaja 4e sum vijdala are kato se se uverish 4e ne sum vijdala togava ela mi filosovsvai otnosno sumneniqta si i oo sorry nali mi kaza tiho shtom ti go kazvash bogovete trqbva da mul4at shhhhhhhh [-o<
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    да,така е

Мега фен
    moje ama nai nakraq shte zaprilicha na nishto umniko =D>
    първо ми научи пола,после ми се прави на отворена
    съмнява ме да си виждала преправени татуси, тъй че ТИХО
    ops sorry moq greshka mi nqma kak da go bqh razbrala vse pak ne se vijda prez kompa jensko li si mujko li si a nika nishto ne mi govori nqma nujda da ti se prava na otvorena shtoto porsto izrazqvam mnenie mi ako ti kaja 4e sum vijdala are kato se se uverish 4e ne sum vijdala togava ela mi filosovsvai otnosno sumneniqta si i oo sorry nali mi kaza tiho shtom ti go kazvash bogovete trqbva da mul4at shhhhhhhh [-o<
    Подписът ти е леко...глуповат. :P
    Хмм, според мен не си прави, защото след известно време ще ти омръзне както всичко останало, но ако си много навита-направи го.
    Не си ли искала много нещо, и най-накрая, след като вече то се е изпълнило да ти омръзне и да съжаляваш за това, което си направила.
    Така ще стане и с татуировката.
    Мое мнение. :P

i az kvo moga da naprqvq?! vajnoto e na men da mi haresa a ne na teb
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

да,така е
    i az tva vikam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си