.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Тема: Мама..

Цитирай Първоначално написано от simonchety
    Ami predstavi si naistina,che si ostanala s pogreshno wpechatlenie i reshish da q popitash,a vsyshtnost ne e vqrno jenata kak shte se pochuwstwa ot fakta,che sobstwenata i dyshterq ne i vqrva i si e pomislila takowa neshto za maika si?!Po-dobre ne si pravi prebyrzani izvodi ot nqkakvi sms-i,zashtoto wsichko e wyzmojno,a oshte poweche da kazwash na bashta si..a daje i da e taka maika ti e dostatychno golqma i zrqla jena,za da precenqva kakwo da prawi i mislq,4e si e samo za neq.Men,ako pitash nai-dobre e da ostavish neshtata taka a pyk to kakwoto e pisano shte se sluchi i ne se trewoji
    100 % sum sig 4e ima ne6to

Цитирай Първоначално написано от F@ntom4e
    nems az ne mislq 4e e spala s nego prosto si pi6at mislq 4e maika mi ne e tkava mislq 4e prosto se vijdat neznam ne iskam da povqram
    оh mila ti misli6 maika ti za edna no ne poznava6 intimniq i jivot .. ne iskam da te naranqvam no edva li 6te sednat 2ma vuzrastni hora da si pi6at sms4eta ili 4atove kat teenovete.. moje bi ima ne6to pove4e nz.. no vij golqma si predpolagam kakvo te vulnuva maika ti s koi spi ili ba6ta ti ,v kraina smetka lubovta si otiva vse nqkoga,no po-vajno e drugoto -da se uvajavat da nqma skandali,da se grijat za teb i da sa dobri roditeli nali q si pomisli 4e moje da e i po-lo6o ima razpasani semeistva deto ne im puka pravat si si4ko pred decata primerno maika ti ne e trugnala da si vodi lubovnicite vku6ti pred teb nali.. taka4e ne e ne6to 4aak tolko frapira6to ako ima6 po-golqm brat ili sestra obsudete go taka 6te ti olekne
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Edva li shte spish spokoino,ako poslushash suvetite da si stoish mirno na dupeto...Edva li!?Pogovori s neq,priqtelski!!!0t jenska solidarnost,ako naistina ima neshto podobno,priemi go vuzmojno nai-hladnokruvno...predpolagam kak se chustvash,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си