.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Какво може да му е?

predi nqkolko meseca s priqtelq mi pravihme sex i sled nqkolko dni pri nego se poqvi problem kaza 4e ima ne6to po glavi4kata izglejdalo kato protrito .... sled nqkolko dni iz4ezna i re6ihme 4e ne e ni6to seriozno posle sme pravili sex 4ak sled mesec mesec i ne6to i nqma6e problemi oba4e predi dve sedmici dokato se natiskahme toi samo leko poturka 4lena si v men i kaza 4e sled tova ima pak ne6to malko kato scepeno sedqlo....az mnse pritesnqvam taka za6toto po vsi4ko li4i 4e nai veroqtno pri4inata e v men i 6te ida na lekar da se pregledam samo da mi mine cikula oba4e vi molq da mi kajete kakvo moje da e za da se polu4ava taka ponemalko da sum podgotvena da znam kakvo da o4akvam???

т.7
    krem4et0

Ami neznam nqmam nikakva predstava,no mislq 4e pri4inata ne e v teb moje bi mu ima ne6to na onaq rabota i ot suvsem leko dokosvane da se vuzpalqva....neznam!
    КъТ НиМоЙтИ Дъ кАжИтИ НиЩу хУбУу пО-ДуУРе нИщУ Ни КасФъЙтИ...[!][!][!]

ЪбЕ ЧеСтнУ КаЗъНу нИщУ Ни сТаФа уТ МеНе,тЪнКъТъ сТрЪнА Нъ уЛиГуФрЕнИйСкЪтЪ ДуШа...[!][!][!]

hottie
    Guest
    може пък и да е чувствителен и наистина да се е протъркал..знам ли
    Какво значи протъркан? Зачервено ли какво?

може да е гъбички за тва след като водите полов живот заедно по добре да идете и двамата на гинеколог за вески случеи да не се възпали и да стане по лошо

Чиста протривка е, ако го боли, като го пипне. Аз също съм получавал такива протривки и след 1-2 дена се оправя. Ако е това, просто да бъде по-внимателен. Ако е обрязан, това да се случи, е в по-голяма вероятност
    ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от kokencata_na_mama
    може да е гъбички за тва след като водите полов живот заедно по добре да идете и двамата на гинеколог за вески случеи да не се възпали и да стане по лошо
    По-скоро на специалист по кожно-венерически болести!

ami toi kaza 4e kato se kupe i go 6tipe de da znam

Re: Какво може да му е?

Цитирай Първоначално написано от bambam12
    dokato se natiskahme toi samo leko poturka 4lena si v men i kaza 4e sled tova ima pak ne6to malko kato scepeno sedqlo....
    krem4et0, чети по-внимателно! Пртотриване е това! Как би си обяснила, че са гъбички? През дрехите ли ще минат
    bambam12, да, така е, щипе! Все пак си е раничка. Абе, не се притеснявайте, да го еба! Изглежда, че кожата му е по-чувствителна и пак ви казвам: по-внимателно!
    ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!

ne v slu4aq ne sum go obqsnila kato horata na golo be6e ne prez drehite izvinqvam se za koeto

v nikav sly4ai pri4inata nee tvoq ili ne samo tvoq ai negova, moje i dae samo negova ,pri4inata spored men e 4e ne samo ti trqbva da hodi6 na lekar ,a nai ve4e toi ,za6toto toi ima problem spored men pri4inata 6tee v nego
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

abe de da znam az imam 4uvstvtot 4e ne6to v men ne enared prosto taka go 4uvstvam zatova 6te ida da vidq dali sum nared puk i toi sigurno 6te ide nqma kak

На мен не ми се е случвало ,но от приятели съм чувал че когато са правили малко по груб секс и им е ставало така .... Няма НИЩО за притеснение !!!!!
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

a vuzmojno li e da ne zarastva dokarai 6tot toi kazva 4e e kato leko cepnato i protrito i kogato go pipam ili ima nqkakuv dopir s mene da se razdraznqva pak

Ходете на лекар, тава са гъбички. А тези гъбички могат да се хванат не само по полов път... басейни, море и т.н. и т.н...............

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

имаш инфекцийка, ще ти изпишат хапчета (антибиотик) и ще ти кажат да поддържаш по-добра хигиена, аз също ти препоръчвам по-добра хигиена!!
    Do you speak Salsa? .......

Супер фен Аватара на Barbie
    А не ви ли се струва, че на лекър първо трябва да иде този, дето има оплаквания - демек първо приятелят ти трябва да се консултира с лекар. (Нищо не пречи, естествено, и ти да си направиш един преглед.)

Spored men ne e seriozno! Ako Mu bie6 4ek** s ruka e mn lesno tfa da stane osobeno ako 4lena mu e suh ! Stava mn lesno prosto ot mnogoto igra nagore nadoly !
    ѹ WoW - nO7 4 g4m3 , 1'7s 4 w0rLd ѹ

mi az vinagi sum smqtala 4e imam dosta dobra higiena no qvno ne e dostatu4na.... a ako sa gubi4ki ne trqbva li i dvamata da imame nqkakvi priznaci a ne samo toi

i az si misleh 4e e tova koeto kazva StillNoob oba4e ako e tova ne trqbva li da mine za den dva na nego mu se zadurja pove4e i go 6tipe kato se mie ne ot sapuna a ot samata voda kato kape ot visoko i go boli de da znam :S:S:S

Град
    Bulgaria,Sofia
    Така докато си се обяснявате вземи го прати на лекар... И на мен ми се е случвало при по-груб секс,когато дойде момента в който приятелката ми почва да пресъхва,но да се задържа... Смятам не е малък,щом може да се търка и да прави секс... горната глава също се ползва от време на време ... докторче и ... такам не се притеснявайте,не се умира от това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си