- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хорски приказки
Абе глупости при тва от "най-добрите ми приятелки" и те не знаят ,че знам - била съм лицемерка (1 дума не съм казала за тях наааай-малкото от уважение) и съм била откраднала гаджето на една(само дето никой не ме е виждал с него
)
че съм духала на не знам си кой си...
Че пуша,което е абсурдно!Обикновено не съм чувала нещо лошо,а тогава не знам защо това момче се беше заблудило така.Бяхме в едно кафе,мен ме болеше гърлото и споменах,че цигареният дим мн ме дразни,а той с какво грешно впечатление останал!А другото смешно е,че съм била зубър!ХАХАХАХА!![]()
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Сега наскоро някаква моя съседка разказвала, че почти всяка вечер приятеля ми идвал у нас и аз съм му танцувала гола...![]()
![]()
![]()
Не знам това как може да стане, защото първо- човека, с когото излизам сега никога не е идвал у нас, пък и плюс това винаги вечер пускаме щорите... та, ми е много чудно как ни е видяла.![]()
Че ходя с една, с която ако ходих бих се самоубил... чух го от две инстанции. И то за това ми е много странно, особено като се има в предвид, че живота ми в класът е един филм, а този извън него е на път да стане на 180 градуса различен.
че съм комарджия
ебаси долната лъжа![]()
4e ne sam bolna,a obikalqm kafenetata![]()
a v petyk edna ot moq klas mi vika "4ovek kato te pogledne kva si 6te si pomisli taa e egati narkoto,osobeno kato si bez grim "![]()
![]()
![]()
i me pita kvo vzimam az i kazah moq otg i tq vika
"to polovinata daskalo znae 4e si nekfa .."![]()
О... от де да знам. Чувал съм обичайните - друса, пие ала бала. Ма те на моменти са били верни.
Иначе често чувам, че съм бил много надут, което всъщност не е така, макар и да не им се вярва на повечето хора... но тези, които ме познават, знаят какъв съм.
Иначее... ох, не знам ^^
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
4е най-оби4ам да крада 4ужди мъже...
Това не знам как го измислиха, ама в момента много от познатите ми девойки си ли4и как имат едно наум и не са никак доволни, като се слу4и да се разговоря с гаджетата им.. Което е тъпо, понеже с пове4ето се познаваме и не върви и едно здрасти да не си кажем..
![]()
Робинята на Quench
Poslednoto neshto koeto chuh e,che brat mi e v zatvora(palna laja)i az rabotq kato prostitka za nai-dbriqt mu priqtel![]()
че съм спала с един "фр" ... най-тъпото е,че той го беше разпространил![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
И мен ме изкараха такава... O.o ОМГ, просто това беше най-голямата изцепка. Никога не съм показвала по-такава близост към момичета, винаги съм харесвала момчета... XD Това всички го знаят, то се вижда... Лол.Първоначално написано от Jeuelle
Ам друго беше, че съм учила уроците лятото... ;Dd Изкара го момичето, което реши тази година да си почива (допреди това беше една от силните). Аз миналото лято нямах друга работа, освен да се задявам с едно момче.![]()
Че съм зубърка, емо, метълка... О.о
Постоянно говорят, че слушам Токио Хотел, а аз ги мразя.![]()
Че съм пришълеца![]()
![]()
ATAKABG, подписа ти е от някой филм, нали? Ще споделиш ли кой?
Иначе слухове всякакви... Едон познат днеска ми разправяше колко, какви и къде са ми обеците...Нищо че нося само 1... Чувала съм че в палтото ми съм носела всичките ми оръжия и нещо за загрявка... Абе доста работи са...
4e sum bila kurva,ama nito sa me vijdali da se obli4am taka,nito da hodq po mom4eta(bez nikvo osnovaniq)po prostata pri4ina 4e ne haresvam mom4eta
setihte se kvo iskam da kaja
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !