- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо има момичета, които постъпват така?!?!?!
От 5 дена някъде си пишех с едно момиче и всичко си беше супер. Аз и писах първи, просто ей така, но после нещата потръгнаха много добре, много си допаднахме имахме теми на разговор винаги си се уговаряхме кога пак ще се видим в скайп и така 4-5 дена... всичко си беше като една приказкаУговорихме се най-сетне да излезем и на следващия ден (когато ни беше срещата) си писахме на обяд по скайп.. базикахме се нещо както обикновено и тя просто ме махна от списъка с приятелите и ме блокира и от един друг сайт..... аз бях буквално втрещен
![]()
![]()
Чаках така 10-15 мин мислех си че си прави някъв майтап ама мина време и викам да й се обадя но тя не вдигна. кой прави така бе хора след 5 дена да изчезнеш без да кажеш нито 1 думичка......... направо съм в ебахти чудото в момента.. викам си кво толкова едно момиче даже не се бяхме запознавали, а в същото време ми е супер гадно защото не мога да я забравя.. опитвам се но не мога защото много я харесвах и много се бях привързал към нея .......... ох много ми е зле
Кажете що за момиче би постъпило така??!? още не мога да повярвам че ми е направила такъв номер..... кажете кво мислите поне
забравих да кажа тя е 9 клас, аз 11