Мале вече незнам какво да правя.Всичко се обърква.Ходех с едно момиче доста време и то никой е така незнаеше защото тя преди ходеше с най-добрия ми приятел.Докато ходех с нея се влюбих в едно момиче,но това момиче е 4 години по малко от мен тоест е на 14 и е странно как ще се влюбя в нея като е толкова малко какво има тя нищо.Но се случи така,че почна много да значи за мен а аз само я лъжех.Чувствах се зле заради това,което и причинявах,но неможех да спра.И в случая ходя с едно момиче колкото мен,изпитвам чувства към 4 години по малко момиче от мен,и все още ми пука много за бившата.Всичко е толкова объркано днеска казах на момичето дето е по-малко от мен с 4 години,че няма смисъл нищо от това,което правим защото това което изпитвам не е любов.А всъщност е точно това,но неискам защото е малка.След малко като се видя с гаджето ще я зарежа,защото просто вече не ме кефи както преди и това което имахме просто вече го няма.Днес говорих с бившата а тя знае и за двете момичета защото сме приятели с нея и тя ми вика да се опитам да оправя нещата с малката,защото си заслужавала.А пък аз и казах,че все още я обичам и тя ми вика и аз те обичам но просо не се получава и че ако сме заедно нито един от двамата няма да бъде щастлив.Незнам как да постъпя вече ;( Това е част от разговора с малката ..
[11:32:11 AM] СлАДкО нЕпОнОсИм!! каза: i iskam ti kaja
[11:32:14 AM] СлАДкО нЕпОнОсИм!! каза: 4e hodeh s iveto
[11:32:15 AM] *СлАдКо нЕпОнОсИмА!!!* каза: neka tova da e nqkoq drugo
[11:32:22 AM] *СлАдКо нЕпОнОсИмА!!!* каза: da to se li4e6e
[11:32:23 AM] *СлАдКо нЕпОнОсИмА!!!* каза: ..
[11:32:24 AM] СлАДкО нЕпОнОсИм!! каза: :S
[11:32:25 AM] СлАДкО нЕпОнОсИм!! каза: am
[11:32:26 AM] СлАДкО нЕпОнОсИм!! каза: sega
[11:32:28 AM] СлАДкО нЕпОнОсИм!! каза: 6te i kaja
[11:32:29 AM] СлАДкО нЕпОнОсИм!! каза: 4e vsi4ko
[11:32:30 AM] *СлАдКо нЕпОнОсИмА!!!* каза: az se dosetih ne sam tolkova glupova
[11:32:31 AM] СлАДкО нЕпОнОсИм!! каза: e do tyk
[11:32:35 AM] *СлАдКо нЕпОнОсИмА!!!* каза: za6to?
[11:32:46 AM] *СлАдКо нЕпОнОсИмА!!!* каза: i utre pak sa6tata pesen na nov glas
[11:32:47 AM] *СлАдКо нЕпОнОсИмА!!!* каза: vij
[11:32:49 AM] *СлАдКо нЕпОнОсИмА!!!* каза: sajelqvam
[11:32:54 AM] *СлАдКо нЕпОнОсИмА!!!* каза: 4e 6t ti go kaja to4no az
[11:34:24 AM] *СлАдКо нЕпОнОсИмА!!!* каза: no za men si edno razglezeno bogata6ko hlape...koeto makar i na 17 si ostava lape...koeto e glezeno i pf prosto ne si seriozen
[11:34:37 AM] *СлАдКо нЕпОнОсИмА!!!* каза: i vapreki 4e ve4e go osaznavam
[11:34:40 AM] *СлАдКо нЕпОнОсИмА!!!* каза: e kasny
[11:34:46 AM] *СлАдКо нЕпОнОсИмА!!!* каза: ...
[11:34:47 AM] *СлАдКо нЕпОнОсИмА!!!* каза: tova e
[11:34:49 AM] *СлАдКо нЕпОнОсИмА!!!* каза:
[11:34:50 AM] СлАДкО нЕпОнОсИм!! каза: :S
[11:38:27 AM] СлАДкО нЕпОнОсИм!! каза: (gush)
[11:38:39 AM] *СлАдКо нЕпОнОсИмА!!!* каза:

Искам да направя така,че всичко да е супер но незнам с кое момиче си заслужава и то най-малко вие ще знаете но просто трябваше да кажа на някой,защото всичко си седи в мен ии се побърквам мерси!!