eee tva lubovta ne e lesno ne6to
ta eto moqta istoriq...hodq s edno mom4e po4ti 3meseca mn go haresvam za men toi e edinstven nepovtorim abe da si priznaq obi4am go
kara me da se usmihvam kogato si mislqza nego i kogato go vidq no ima problem pfff ne mojem da se vijdame 4esto samo sabota i nedelq kogato az otida i nz dali pri vs mom4eta e taka no ot negova strana ne vinagi vijdam interes v smisal 4e ne mi se obajda po tela ne mi pi6e v skaip se az trqq da go tarsq i se 4uvstvam zabravena sq naskoro mi nabiha i nekvi filmi 4e imal i dryga no da kajem 4e se opraihme po tos vapros s nego ....
....a sabsem skoro se zapoznah s edno mom4e 12klas koeto e mn simpati4no mn golqm veelqk postoqqno mi pi6e 4ak nahalstva i se mi govori nekvi ne6ta po koi to se razbira savsem qsno 4e se int ot men nooo az ne moga da zareja pr mi za6toto kakto kazah za men nqma dr po dobar ot nego vav vs otno6enie
i sega nz kakvo da pravq ot edna strana edini qpostoqno me trasi dr koito obi4am ne .da moje6e moito milo da me trasi boje tolkova li iskam ako ste na moq mqsto kakvo bihte napravili >savet4e pls