.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 93 от общо 93
    Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Така ли е модерно днес да се променят към добро нещата? като трошиш стъклата на МВР-то? Баси якото. Ние така в 7-8 клас чупихме прозорците на госпожата по биология, ама явно не са присъщи тези неща само на децата.

Не е хубаво да си изпускаш нервите и да псуваш така. Показва слабост.

Сега какво очакваш от мен? Да обявя гражданско неподчинение? Да се подпиша на 5-6 листа хартия, които ще отидат незнайно къде. Е па - не искам! Още ми е рано да тръгна да променям законите. А и не съм егоист. Виж на обществото му харесва явно да живее така - защо да му развалям кефа? Или трябва да скачам пред парламента и да викам "Кой не скача е червен/син/зелен/кафяв!" ???

Освен това съм на принципа "Насила можеш да вземеш, но насила не можеш да дадеш!". защо да давам равноправие на народа, когато той не го иска?
    Бе ЦЕНЗУРА ,млъкни като няма какво да напишеш!Просто замълчи!Аз ти казах и пак ти казвам,ти си просто една мишка,това е,затова пищиш само по форумите кой какво трябвало да направи!Какво почна да ми разтягаш ластици,истината е,че си една страхлива ЦЕНЗУРА !Пак народът ти е виновен, ЦЕНЗУРА!

Албамадладавдкяод,пак не схванах...Значи в другите държави държавата контролира мафията.Т.е. Държавата контролира трафика на наркотици,оръжие,хора,а в България мафията контролира държавата,демек с подкупи и тн мафията си проправя пътища за трафик на наркотици,оръжие,хора.Кое е по-лошото?

2 точка от правилата
    moderated by Coki
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Бе тъпак,млъкни като няма какво да напишеш!Просто замълчи!Аз ти казах и пак ти казвам,ти си просто една мишка,това е,затова пищиш само по форумите кой какво трябвало да направи!Какво почна да ми разтягаш ластици,истината е,че си една страхлива путка!Пак народът ти е виновен,тъпак!
    пак продължаваш с обидите. Да знаеш, това няма да ти спечели симпатизанти, може дори да загубиш някои. Само най-коравите крайно десни ще са във възторг.

Някъде да съм казал, че еди какво си трябва да се направи? ЕС ни го казва от доста години - да си оправим правосъдието. Нещо, което и нашите управляващи се мъчат, ама ...

Бе както и да е. В крайна сметка ти твърдиш, че, ако не си вандалствал, не си ходил по митинги и тн. нищо не си направил за държавата. Популистките ти изказвания будят само смях.

Както вече казах - народът си заслужава управниците!

П.П. Я се замисли, ако ти самия си вършил "геройствата" описани от теб - да чупиш прозорци на министерства (които прозорци ще ги плати данъкоплатеца), защо не си бил арестуван? Толкова ли си безличен за държавата?
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на amatorium
    Stanali sme prekaleno ligavi i tolerantni. Pulna apatiq, lipsa na useshtane za obshtestvo prosto. Dano horata se opravqt malko.
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен
    Албамадладавдкяод,пак не схванах...Значи в другите държави държавата контролира мафията.Т.е. Държавата контролира трафика на наркотици,оръжие,хора,а в България мафията контролира държавата,демек с подкупи и тн мафията си проправя пътища за трафик на наркотици,оръжие,хора.Кое е по-лошото?
    В България управляващите и органите на реда в основата на трафика с наркотици. Те са баш мафиотите. Те са мафията. Останалите мишоци за поставени лица. Жалки спортистчета и борчета. Вършат черната работа и ги очистват. Просто е... В другите страни не е така. Мафията си е съвсем отделна от управлението на страната. А тука мафията е - министерски съвет, депутатите, полицията. Андрей Луканов ако ти говори нещо, Бойко Борисов и Ахмед Доган... Парадоксално нали ? Да ама истина. Сега разбираш ли ?

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    В България управляващите и органите на реда в основата на трафика с наркотици. Те са баш мафиотите. Те са мафията. Останалите мишоци за поставени лица. Жалки спортистчета и борчета. Вършат черната работа и ги очистват. Просто е... В другите страни не е така. Мафията си е съвсем отделна от управлението на страната. А тука мафията е - министерски съвет, депутатите, полицията. Андрей Луканов ако ти говори нещо, Бойко Борисов и Ахмед Доган... Парадоксално нали ? Да ама истина. Сега разбираш ли ?
    Аха,значи това го знаеш от твое лично проучване ли?

И пак да попитам,дори и в другите страни мафията да беше отделна от държавата кое е по-лошото?Мафиотизирана държава,или държава позволяваща развиването на мафия, и не значат ли двете неща едно и също?
    Все пак един блестящ ум като твоят,врял и кипял в тълкуването на връзките между държавите и мафиите,би трябвало да знае,че главният "пазар" на мафиотите са Западна Европа и САЩ...Все страни "нямащи" нищо общо с мафията..

Вълчо,популистки изказвания ли?аз кво да не съм кандидат за кмет?Май само на теб ти пука колко симпатизанти имаш...

За кое ЕС говорим?За това ЕС дето прегази и напрактика анулира всички международни закони със създаването на псевдодържавата Косово?И това ЕС ще ни учи как да си оправим съдебната система?

И не,в крайна сметка твърдя,че като не си се възползвал от гражданските си права,като си седял през целия си живот на косматия си задник,НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО ДА ПРАВИШ ТАКИВА ИЗКАЗВАНИЯ И ТРЯБВА ДА СИ ДЪРЖИШ МИРИЗЛИВАТА УСТА ЗАТВОРЕНА!!!

ПП:Въобще нямаш представа дали съм бил арестуван,за какво съм бил арестуван и какво съм правил(не казвам,че е нещо особено,но определено е повече от теб),така че не навлизай в тая тема..Още повече че не аз съм пуснал тая тема!

hottie
    Guest
    за съжаление подобни инциденти предизвикват скандали за няколко дена и после.. НИЩО. тоя човек ще бъде пустнат на свобода и ще продължи да върши всичките глупости. Докато не почнат да се спазват законите в тая държава хората ще продължат да убиват и да крадат , защото знаят, че последствията са минимални...смешни.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Ziezi, поне вече не псуваш като каруцар. Готиното е, че си правиш мини Бирени пучове, с цел да заздравиш бъдещите си позиции пред пролетариата .

Не е необходимо да си кандидат за нещо си. Аз от правата си се възползвам, когато имам нужда. Но явно за теб само най-активните политици могат да имат мнение по даден въпрос. Е да те светна - всеки е свободен да изказва мнението си. не е задължително да съм юрист, за да говоря за съдебната система. Свободата на словото си я имам по рождение. Спри с жалките си опити да забраниш на хората с различна от твоята гледна точка да се изказват, като използваш тоталитарни призиви "нямаш право".

Аз нямам ясна политическа платформа, та симпатизанти не ми трябват.
    Grumpy old madman

Супер фен
    Аха,значи това го знаеш от твое лично проучване ли?

И пак да попитам,дори и в другите страни мафията да беше отделна от държавата кое е по-лошото?Мафиотизирана държава,или държава позволяваща развиването на мафия, и не значат ли двете неща едно и също?
    Все пак един блестящ ум като твоят,врял и кипял в тълкуването на връзките между държавите и мафиите,би трябвало да знае,че главният "пазар" на мафиотите са Западна Европа и САЩ...Все страни "нямащи" нищо общо с мафията..
    Хахахах ами Азия къде я пропускаш ? Многознайко само не ми говори на тема мафия и кой бил основния пазар. Виждам те компетентен си , ама не чак толкова. А нима в другите страни няма внос на дрога ? А знаеш ли кой един от най големите износители на кокаин в света ? От къде мислиш са направени тея пари за скъпите хотели и лъскавите пари ? Не е от далаверки и разпродажби на земи в държавата. От дрога е и докато политиците внасят достатъчно кока и марихуана няма да процъфтим. Я сега ми кажи дали в другите страни. Обяснявам ти го като на бавно развиващ защото гледам не можеш да проумееш. Тука държавата и мафията са едно и също нещо, а на запад и на изток са си 2 съвсем различни неща...Capisci ?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    http://www.dnes.bg/article.php?id=49484
    е това е България....

Хахахах ами Азия къде я пропускаш ? Многознайко само не ми говори на тема мафия и кой бил основния пазар. Виждам те компетентен си , ама не чак толкова. А нима в другите страни няма внос на дрога ? А знаеш ли кой един от най големите износители на кокаин в света ? От къде мислиш са направени тея пари за скъпите хотели и лъскавите пари ? Не е от далаверки и разпродажби на земи в държавата. От дрога е и докато политиците внасят достатъчно кока и марихуана няма да процъфтим. Я сега ми кажи дали в другите страни. Обяснявам ти го като на бавно развиващ защото гледам не можеш да проумееш. Тука държавата и мафията са едно и също нещо, а на запад и на изток са си 2 съвсем различни неща...Capisci ?

Я пак да пробваме...кажи ми,пиле,каква е разликата между държава,контролирана от мафията(като България,според теб) и държава позволяваща на мафията да се развива,държава която или не иска или не може да се справи с мафията(като другите държави,пак според теб)?Колко са честни и колко може да се вярва на тия политици,които позволяват на мафията да пуска корени?
    Ами скъпите хотели и лъскавите пари в другите държави откъде са?От далаверки и разпродажби на земи в държавите ли им?
    ПП:хайде помисли колко пари могат да се направят в западна европа и колко в азия от дрога и тогава изкажи мнение кой е основния пазар!

Нежно,аз пъм само не знам защо,по дяволите,като майката ти е чужбина НЕ СИ ВДИГНЕШ ЗАДНИКА И НЕ ГО ЗАНЕСЕШ ТАМ?Най-обичам хора,чийто идоли са 93% силикон и 7% вода да ми обясняват колко шибано било в България!

ПП:http://www.online.bg/law/const/const0_b.htm - ето,че и в България имало закони...

Като се скача с ругатни и караници, не се доказва теза, а по-скоро се показва колко е вярна фразата "Това е България".

Наистина е трагична случка, но това не се случва само тук. Разликата, обаче, е че тук присъдата му ще се забрави, срещу скромна (или не толкова) сума. Докато в някои други държави, нещата наистина не стоят така. Или поне не стават толкова лесно...

Факт е, че политиците ни не струват... или поне тези, които вършат няква работа, са толкова малко, че не се забелязват. Но с приказки нищо не се постига... честно казано нямам велик план, който да разбие правителството, но да ми липсва само мааааааааалко, за да го осъществя. Всъщност си нямам представа какво би оправило държавата ни в момента... може би ако се съберат повечко свестни хора да ни водят, може би ако от ЕС наистина ни дръпнат юздите... Може би ако хората се осъзнаят, след ежедневните съобщения за катастрофи и престъпления... може би...
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Откъде ги знаеш тия факти?Ето там е проблема,всеки си мисли,че само в България е така,обаче далеч не е!Това,че ЕС ни дърпа юздите да се нагодим според техните изисквания не означава,че го правим за добро,поне не за наше добро!Аре кажи ми колко мафиоти са вкарани в затвора на запад?Аз доколкото си спомням четох преди време че поне половината от депутатите в италианския парламент употребяват наркотици,тук има един режисьор Блю Де Голиер (Blu de Golyer),който по няква случайност го познавам,е ако знаеш какви неща ми е разправял за Англия...Ами войната в Ирак и Афганистан?Това не е ли мафия?

Проблема е,че повечето от Българите имат робска,овча психика!Всички ги тресе некъв странен,перверзен мазохизъм,чак ви се чудя не надушвате ли нещо гнило в цялата тая работа!Навсякъде цъфти,само в България е мизерия!Само едно ще ти кажа-където и да си,ТИ ВИНАГИ ЩЕ СИ ПРЕЕБАН!!!Такива са правилата на играта!

О, пич, аз съм напълно съгласен за това. Ние сме нищо, на фона на мафията в САЩ и другите големи страни. Тук се играе за хилядарки, а там ... за милиарди. Но просто нещата там са прекалено големи и не се забелязват толкова от хората, докато тук се правят на кретени за дребни далаверки и всичко бие на очи - и рефлектира адски много върху ежедневието на хората...
    Но не си преебан навсякъде...
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Супер фен
    Я пак да пробваме...кажи ми,пиле,каква е разликата между държава,контролирана от мафията(като България,според теб) и държава позволяваща на мафията да се развива,държава която или не иска или не може да се справи с мафията(като другите държави,пак според теб)?Колко са честни и колко може да се вярва на тия политици,които позволяват на мафията да пуска корени?
    Ами скъпите хотели и лъскавите пари в другите държави откъде са?От далаверки и разпродажби на земи в държавите ли им?
    ПП:хайде помисли колко пари могат да се направят в западна европа и колко в азия от дрога и тогава изкажи мнение кой е основния пазар!
    Ти природно глупав ли си или сега се мъчиш да ме ядосаш. Е грешен опит. Разликата е в това че мафията контролира държавата, а при останалата част държавата позволява на мафията да диша да се развива но не да заема политически постове , а занимаването с делата на държавата го няма. Докато тука министър председател,президент, министър на външните / вътрешни работи са мафиоти. В коя останала държава го има това ? Чакам пример. Разбра ли сега ? И знаеш ли какво тъпако. В Азия има много много повече наркомани от колкото в Европа => за там се зарежда повече дрога. Основния износител на дрога е Латинска Америка, в частност Колумбия / Парагвай / Уругвай( и в другите страни се произвежда но по малко). Всеки месец корабите с 2 до 3 тона чиста кока пътуват към Европа. За Азия е 10 пъти повече. Да направим една равносметка. В тези латиноамерикански страни 1 грам кокаин струва 2$, а към останалите континенти надценката е доста голяма. Добре знаем колко е грама тук. Така е и в Западна Европа и Азия. Цената скача 70-80$. А сега сметни в Азия колко човека има и в Западна Европа колко. Схващаш ли малоумнико къде е по голям пазара и къде е върви парата... Айде тея врели некипели ги разправяй на баба си...

Ти природно глупав ли си или сега се мъчиш да ме ядосаш. Е грешен опит. Разликата е в това че мафията контролира държавата, а при останалата част държавата позволява на мафията да диша да се развива но не да заема политически постове , а занимаването с делата на държавата го няма. Докато тука министър председател,президент, министър на външните / вътрешни работи са мафиоти. В коя останала държава го има това ? Чакам пример. Разбра ли сега ? И знаеш ли какво тъпако. В Азия има много много повече наркомани от колкото в Европа => за там се зарежда повече дрога. Основния износител на дрога е Латинска Америка, в частност Колумбия / Парагвай / Уругвай( и в другите страни се произвежда но по малко). Всеки месец корабите с 2 до 3 тона чиста кока пътуват към Европа. За Азия е 10 пъти повече. Да направим една равносметка. В тези латиноамерикански страни 1 грам кокаин струва 2$, а към останалите континенти надценката е доста голяма. Добре знаем колко е грама тук. Така е и в Западна Европа и Азия. Цената скача 70-80$. А сега сметни в Азия колко човека има и в Западна Европа колко. Схващаш ли малоумнико къде е по голям пазара и къде е върви парата... Айде тея врели некипели ги разправяй на баба си...
    Я,портокалът се ядоса,спокойно бе скъпи,глей да се не изчервиш,че ще те помислят за домат....
    Пак те питам,тия данни от твое собствено проучване ли ги имаш?
    И отново,не може ли оранжевата ти глава да се запита защо тези политици в западна европа позволяват развиването на мафия като са толкова честни и добри?Не означава ли един вид,че те подкрепят мафията,като не я унищожават?Или смяташ,че е толкова трудно държави,които харчат стотици милиони всяка година за разузнаване да открият кои са мафиотите?
    Виж ся пиле,като кажеш дрога хората ще си помислят че не знаеш за какво става дума,а съм сигурен че не е така...Дрогата е много общо понятие,към нея влиза и амфетаминът,за производството на който афганистан води класацията....а афганистан май не е в латинска америка...

Виж кво,пъпеш,въобще не ми пука какво мислиш за България,то си е за теб!Тия като теб са мишлета..

Супер фен
    Я,портокалът се ядоса,спокойно бе скъпи,глей да се не изчервиш,че ще те помислят за домат....
    Пак те питам,тия данни от твое собствено проучване ли ги имаш?
    И отново,не може ли оранжевата ти глава да се запита защо тези политици в западна европа позволяват развиването на мафия като са толкова честни и добри?Не означава ли един вид,че те подкрепят мафията,като не я унищожават?Или смяташ,че е толкова трудно държави,които харчат стотици милиони всяка година за разузнаване да открият кои са мафиотите?
    Виж ся пиле,като кажеш дрога хората ще си помислят че не знаеш за какво става дума,а съм сигурен че не е така...Дрогата е много общо понятие,към нея влиза и амфетаминът,за производството на който афганистан води класацията....а афганистан май не е в латинска америка...

Виж кво,пъпеш,въобще не ми пука какво мислиш за България,то си е за теб!Тия като теб са мишлета..
    Те я позволяват, но не са част от нея. Тия данни ги имам не от собствено проучване. Да кажем че общата ми култура и светогледа са по големи от твоите ограничените. Както и да е, не мисля че това има значение, важното е че това което пиша е истина. Към нея влиза амфетамина , хероина , бонбонките , "мет" , но пазара на кока си е най големият. Афганистан прави амфетамин. Само че амфетамина е ефтин а коката скъпа и същевременно доволно изкупувана и то масово и мога да ти кажа че в латинска америка се произвежда стотици пъти повече кока от колкото амфети в Афганистан. Хероина също се подрежда в класацията на най купуваните дроги, останалото може просто ряпа да яде. А ти пъпеш диня, портокал, лимон или квото си там ако не ти пукаше какво мисля за България нямаше да спориш с мене. Схващаш ли тъпако, противоречиш си. Тия като мене дали са мишлета или не няма никакво значение...в темата която обсъждаме в момента. Излишно употребяваш, което показва че мишлето си ти, не аз. Доволно ме разсмиваш обаче

П.С. Плъх от форум който даже не съм виждал не може да ядоса портокалчо. Имаш още да се потрудиш драги ми ZLEzi

Те я позволяват, но не са част от нея. Тия данни ги имам не от собствено проучване. Да кажем че общата ми култура и светогледа са по големи от твоите ограничените. Както и да е, не мисля че това има значение, важното е че това което пиша е истина. Към нея влиза амфетамина , хероина , бонбонките , "мет" , но пазара на кока си е най големият. Афганистан прави амфетамин. Само че амфетамина е ефтин а коката скъпа и същевременно доволно изкупувана и то масово и мога да ти кажа че в латинска америка се произвежда стотици пъти повече кока от колкото амфети в Афганистан. Хероина също се подрежда в класацията на най купуваните дроги, останалото може просто ряпа да яде. А ти пъпеш диня, портокал, лимон или квото си там ако не ти пукаше какво мисля за България нямаше да спориш с мене. Схващаш ли тъпако, противоречиш си. Тия като мене дали са мишлета или не няма никакво значение...в темата която обсъждаме в момента. Излишно употребяваш, което показва че мишлето си ти, не аз. Доволно ме разсмиваш обаче

П.С. Плъх от форум който даже не съм виждал не може да ядоса портокалчо. Имаш още да се потрудиш драги ми ZLEzi
    Добре де, ти си шефа,са ако ми кажеш каква е разликата между държава,която е част от мафията и държава,която не е част от мафията,и дали това е възможно, ще бъда много радостен

И значи,викаш,всичките тия хероини,мероини отиват към Азия,а?

Чеки,чеки,аз да питам,колко струва един грам хероин тук,и колко да кажем в САЩ или пък Франция?(внимавай какво ще кажеш,че за САЩ специално,знам със сигурност)...

А дали сме се виждали или не,времето ще покаже..

Супер фен
    И значи,викаш,всичките тия хероини,мероини отиват към Азия,а?
    Викам че пазара на дроги в Азия е много по голям от колкото в Европа

Чеки,чеки,аз да питам,колко струва един грам хероин тук,и колко да кажем в САЩ или пък Франция?(внимавай какво ще кажеш,че за САЩ специално,знам със сигурност)...
    До колко знам цената на кило хероин в щатите е 80 бона , а в Западна Европа 30 . За Европа цената на дребно за всяка държава си е различна. Варира от 30$ до към 70-80$. В Щатите грама варира около 95$ сега предполагам е паднал. Във Франция в частност грама е 75$. В България е сравнително ефтин, към 10-15 кинта за кантар. Това са цените за белия (чистия) хероин. Кафевия е по евтин , по - малко купуван. Доволен ?

А дали сме се виждали или не,времето ще покаже..
    Че не сме виждали не сме, а времето ще покаже дали ще се видим. Това искаш да кажеш може би, нали така господин ZLEzi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си