- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какво да заменим диското
Здравейте на всички,нз дали темата е за този раздел,но искам да ви попитам нещо.Тъй като нашия град е малък и има само 2 дискотеки и на нощни рядко ме пускат тъй като съм 15 год и половина и сега правя 16 с нашите нямам проблем,но в дискотеките като искат години и увисвамта с какво да заменя диското,защото отивам на каже към 8-9 стоя до 11 и като не ме пуснат на диско и се прибирам
![]()
хоум партиииииииииииииииииииии иииииссс![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
+111111111Първоначално написано от alice sw
![]()
![]()
![]()
А аз не виждам какво му е лошотона 15 в 12 да си си у вас, а само 1-2 пъти в месеца да ходиш по купони и до по-късно.
Апартамент , вила вършат идеална работа. Даже ги предпочитам пред диското щото после леглото ми е на 2 крачки. Но ако сме малко хора , атмосферата на дискотеката ще ми липсва![]()
Събираш приятели, свързваш ПЦ-то с уредбата... купуваш уиски, водка,джин, фъстъци + солети , ВОЛУМЕТО НА МАХ и се размазвате.
Мн по яко е от дискотека![]()
The Spark
+11111111111111111111111111111111111111Първоначално написано от 5StaR
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Честно казано, ако бях на ваще, на селска нощна дискотека не бих те пуснал и половин път в годината.
Не ти трябват 300 потни кретена, за да си прекараш добре с приятелите - събирайте се и си правете това, което ви се прави. Дали ще е парти в къщи, дали ще е палатка, дали ще играете карти...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
може би момичето не може да прави купони у тях...
АМи сега като се оправи времето купувате си биричка и се събирате някъдеАз предпочитам така от колкото някоя шумна задимена гадна дискотека.
Пейка парти.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
sybirate se 10 choveka 5 momcheta i 5 momicheta zimate 1lityr vodka i 1lityr tekila, kakto i nqkolko komdomai poznai kakvo sledva.Preporychitelno e vschokoto piene da svyrshi za 10min
![]()