Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
Така ли е модерно днес да се променят към добро нещата? като трошиш стъклата на МВР-то? Баси якото. Ние така в 7-8 клас чупихме прозорците на госпожата по биология, ама явно не са присъщи тези неща само на децата.

Не е хубаво да си изпускаш нервите и да псуваш така. Показва слабост.

Сега какво очакваш от мен? Да обявя гражданско неподчинение? Да се подпиша на 5-6 листа хартия, които ще отидат незнайно къде. Е па - не искам! Още ми е рано да тръгна да променям законите. А и не съм егоист. Виж на обществото му харесва явно да живее така - защо да му развалям кефа? Или трябва да скачам пред парламента и да викам "Кой не скача е червен/син/зелен/кафяв!" ???

Освен това съм на принципа "Насила можеш да вземеш, но насила не можеш да дадеш!". защо да давам равноправие на народа, когато той не го иска?
Бе ЦЕНЗУРА ,млъкни като няма какво да напишеш!Просто замълчи!Аз ти казах и пак ти казвам,ти си просто една мишка,това е,затова пищиш само по форумите кой какво трябвало да направи!Какво почна да ми разтягаш ластици,истината е,че си една страхлива ЦЕНЗУРА !Пак народът ти е виновен, ЦЕНЗУРА!

Албамадладавдкяод,пак не схванах...Значи в другите държави държавата контролира мафията.Т.е. Държавата контролира трафика на наркотици,оръжие,хора,а в България мафията контролира държавата,демек с подкупи и тн мафията си проправя пътища за трафик на наркотици,оръжие,хора.Кое е по-лошото?

2 точка от правилата
moderated by Coki