- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Това е България
http://dnes.dir.bg/2008/03/21/news2798235.html
Пил, без книжка, на червено, с мерцедес уби ученик
21 март 2008 / News.dir.bg
Пиян шофьор на мерцедес без книжка блъсна и уби 15-годишен ученик до автобусна спирка във Варна.
Инцидентът станал около 8 часа в петък на оживено кръстовище до пазар "Чаталджа", съобщиха от ОДП-Варна. Ученикът Денислав от Спортното училище в града бил ударен от мерцедес с добричка регистрация. 23-годишният Хюсеин Нихат, който е неправоспособен шофьор, e карал мерцедеса. От МВР съобщиха, че колата е минала на червен светофар. Задните гуми поднесли на мокрия асфалт и мерцедесът помел момчето на тротоара, след което се забил със задницата в електрически стълб, съобщи Bulphoto.
Дрегер е отчел 1,18 промила алкохол в кръвта на шофьора.
Колата не била на собственост на шофьора, а на жена от Добрич, съобщи БНТ.
Ето го и водача на въпросното МПС
Коментар:
Абе гаджал прост кирлив нещастен, книжка нямаш, грозен си, мангал си, тъп си и ши пиеш. Ми да ти го набия в гъза! Смърт за тоя мангал! Даже не смърт - в панделата и всеки ден с хуй да се дави!
Grumpy old madman
е такива лайна като тоя не заслужават милост
we give it all.
ти сам го каза-Това е България![]()
Леле първата снимка е направо ужасна![]()
![]()
![]()
tyi mom4e be6e ot moito daskalo.....![]()
![]()
![]()
Инцидента е кофти нещо, но да кажеш Това е България е много зле според мен, в другите страни си мислиш, че няма такива работи ? -лъжеш се ..България си е най-яката страна за мен, просто се е случил нещастен случай предизвикан от пиян кретен...
ПС. Верно такова престъпление според мен си е доживотна присъда..
The Spark
В момента съм шокиран и не мога да дам точен коментар, но се доближава до този на Канис...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от _SL_
когато след няколко месеца мангала си тръгне с условна присъда ще говорим пак. Такива неща стават на n-ти път и резултата е все един и същ. Където и по света да стане това, малкия пикльо ще го осъдят и солена кръвнина. Собственика на автомобила - за няколко месеца в кауша.Първоначално написано от 5StaR
Това инцидент ли го наричаш? Инцидент е, когато имаш книжка, трезвен си и спазваш правилата за движение. Тогава, ако ти поднесе колата е инцидент.
Това е непредумишлено убийство. С утежняващи вината обстоятелства - водача е без книжка - няма право да кара. Едно нарушение. Минава на червено! Второ нарушение. Пиян е! Трето нарушение.
Какъв инцидент е това бе? Престъпление! И тази, която му е дала колата е съучастник! И тя в панделата!
Инцидент...
Grumpy old madman
Да те блъсне кола, както спокойно си седиш на тротоара...![]()
Можем само да се надяваме нещата да се оправят и отрепките да получават сурово наказание, така че никой да не си помисля да се качва в кола пиян и/или без книжка.
Според теб нарочно ли го е блъснал...?
The Spark
Писна ми всеки ден да чета как някой пиян "Шофьор" е убил дете.Време е в тъпата ни "Държава" да се вземат мерки. Вече да те е страх да дишаш ужас
![]()
^ Ами не, едва ли го е блъснал нарочно /не знам, може/, но със сигурност се е напил нарочно, нарочно е взел чуждата кола, и е знаел, че е пиян докато се качва в колата...
Баа копелето.
Не знам,просто нямам точните думи.Как може да си пиян на мотика,да нямаш книжка и най-спокойно да си подкараш колата,повличайки невинно същество ?! Неееее...
Eдва ли е седнал в няой бар и си е казал : " Бе дай да се натряскам и да подкарам някоя кола"....Първоначално написано от Emo Doll
Виновен е да!
Заслужава строга присъда - да!
На всеки може да се случи подобно нещо.
Видяхме , няма гаранция , няма богоизбрани ( знаете за кой случай говоря) ... Но както казаха преди мен - с управлението на нашата България - той ще получи или условна или някоя друга ГОДИНКА зад решетките...
...Но не е хубаво така дада говорите: "България не е наред" и тн..
България си е много наред , но тези които ни управляват са си е*али мамата!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
"Задните гуми поднесли на мокрия асфалт и мерцедесът помел момчето на тротоара, след което се забил със задницата в електрически стълб, съобщи Bulphoto."
Та още ли мислиш, че не е инцидент? И да си пил и да не си пил,като поднесеш яко всичко става за секунди, колата става неуправляема...Случвало ми се е да съм бил в такава кола ( при не пил шофьор)..
The Spark
Ако беше спрял на червеното, нямаше да поднесе. Ако не се беше изобщо качвал на тази кола, нямаше да поднесе. Може да е инцидент, но инцидент, причинен от безотговорност.
От къде знаеш,че нямаше да поднесе ако беше спрял или ако беше взел друга кола примерно..Та както и да е...
The Spark
Еббиии му майката.
И сега тоя пич ще си намери отнякъде кинти и ще му се размине безнаказано почти.
Нали, скъпо правосъдие?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
az sum na su6toto mnenieПървоначално написано от Your Nightmare
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Затова употребих и термина "непредумишлено убийство"!Първоначално написано от 5StaR
Отвори речника и виж, какво пише срещу "инцидент" и "престъпление", щото тоя пиян мангал е нарушил закона 4 пъти. Кара без да има право. Кара пиян. Кара чужда кола. Минава на червено.
Нормално е, България да ти се струва най-яката страна на света. Все пак е пълно с подобни на теб ниско интелигентни личности, които не могат да проумеят, какво е "инцидент".
Ако не беше пил, имаше книжка и не беше минавал на червено щеше да е инцидент. Това е престъпление.
Щеше ли да поднесе колата, ако не беше пил, не я беше карал и не беше минал на червено - нямаше! и стига развива теории, какво щеше да стане, ако. Ако-то е в канала.Първоначално написано от 5StaR
П.П. Спряла кола поднася ли бе, акъл?
Кола поднася най-често при несъобразена скорост в завой.
Grumpy old madman
Ако беше спрял скоростта му щеше да е по-малка и дори и да поднесе (което на практика е невъзможно), би имал възможност за реакция. Опа... или не би? Защото е пиян?Първоначално написано от 5StaR
И не говоря да е взел друга кола, а да не се е качвал на кола изобщо, защото няма право, защото е пиян и няма книжка.
Отново... така нареченият от теб "инцидент" е пряко следствие от неговата безотговорност, следователно е виновен.
A какво общо има мокрия асвалт и поднасянето с пиенето ще ми кажеш ли? Че е бил пиян да, реакциите са му забавени, но поднасянето е друго.. но както казах w/e
The Spark