.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 93
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus

Това е България

http://dnes.dir.bg/2008/03/21/news2798235.html

Пил, без книжка, на червено, с мерцедес уби ученик

21 март 2008 / News.dir.bg
    Пиян шофьор на мерцедес без книжка блъсна и уби 15-годишен ученик до автобусна спирка във Варна.
    Инцидентът станал около 8 часа в петък на оживено кръстовище до пазар "Чаталджа", съобщиха от ОДП-Варна. Ученикът Денислав от Спортното училище в града бил ударен от мерцедес с добричка регистрация. 23-годишният Хюсеин Нихат, който е неправоспособен шофьор, e карал мерцедеса. От МВР съобщиха, че колата е минала на червен светофар. Задните гуми поднесли на мокрия асфалт и мерцедесът помел момчето на тротоара, след което се забил със задницата в електрически стълб, съобщи Bulphoto.
    Дрегер е отчел 1,18 промила алкохол в кръвта на шофьора.
    Колата не била на собственост на шофьора, а на жена от Добрич, съобщи БНТ.

Ето го и водача на въпросното МПС

Коментар:

Абе гаджал прост кирлив нещастен, книжка нямаш, грозен си, мангал си, тъп си и ши пиеш. Ми да ти го набия в гъза! Смърт за тоя мангал! Даже не смърт - в панделата и всеки ден с хуй да се дави!
    Grumpy old madman

е такива лайна като тоя не заслужават милост
    we give it all.

Мега фен
    ти сам го каза-Това е България

Ужас.

Леле първата снимка е направо ужасна

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    tyi mom4e be6e ot moito daskalo.....

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Инцидента е кофти нещо, но да кажеш Това е България е много зле според мен, в другите страни си мислиш, че няма такива работи ? -лъжеш се ..България си е най-яката страна за мен, просто се е случил нещастен случай предизвикан от пиян кретен...

ПС. Верно такова престъпление според мен си е доживотна присъда..
    The Spark

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    В момента съм шокиран и не мога да дам точен коментар, но се доближава до този на Канис...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    В момента съм шокиран и не мога да дам точен коментар, но се доближава до този на Канис...

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Инцидента е кофти нещо, но да кажеш Това е България е много зле според мен, в другите страни си мислиш, че няма такива работи ? -лъжеш се ..България си е най-яката страна за мен, просто се е случил нещастен случай предизвикан от пиян кретен...

ПС. Верно такова престъпление според мен си е доживотна присъда..
    когато след няколко месеца мангала си тръгне с условна присъда ще говорим пак. Такива неща стават на n-ти път и резултата е все един и същ. Където и по света да стане това, малкия пикльо ще го осъдят и солена кръвнина. Собственика на автомобила - за няколко месеца в кауша.

Това инцидент ли го наричаш? Инцидент е, когато имаш книжка, трезвен си и спазваш правилата за движение. Тогава, ако ти поднесе колата е инцидент.

Това е непредумишлено убийство. С утежняващи вината обстоятелства - водача е без книжка - няма право да кара. Едно нарушение. Минава на червено! Второ нарушение. Пиян е! Трето нарушение.

Какъв инцидент е това бе? Престъпление! И тази, която му е дала колата е съучастник! И тя в панделата!

Инцидент...
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Да те блъсне кола, както спокойно си седиш на тротоара...

Можем само да се надяваме нещата да се оправят и отрепките да получават сурово наказание, така че никой да не си помисля да се качва в кола пиян и/или без книжка.

Град
    7 hills..
    Според теб нарочно ли го е блъснал...?
    The Spark

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    Писна ми всеки ден да чета как някой пиян "Шофьор" е убил дете.Време е в тъпата ни "Държава" да се вземат мерки. Вече да те е страх да дишаш ужас

Мега фен
    ^ Ами не, едва ли го е блъснал нарочно /не знам, може/, но със сигурност се е напил нарочно, нарочно е взел чуждата кола, и е знаел, че е пиян докато се качва в колата...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Баа копелето.

Не знам,просто нямам точните думи.Как може да си пиян на мотика,да нямаш книжка и най-спокойно да си подкараш колата,повличайки невинно същество ?! Неееее...

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    ^ Ами не, едва ли го е блъснал нарочно /не знам, може/, но със сигурност се е напил нарочно, нарочно е взел чуждата кола, и е знаел, че е пиян докато се качва в колата...
    Eдва ли е седнал в няой бар и си е казал : " Бе дай да се натряскам и да подкарам някоя кола"....
    Виновен е да!
    Заслужава строга присъда - да!
    На всеки може да се случи подобно нещо.
    Видяхме , няма гаранция , няма богоизбрани ( знаете за кой случай говоря) ... Но както казаха преди мен - с управлението на нашата България - той ще получи или условна или някоя друга ГОДИНКА зад решетките...

...Но не е хубаво така дада говорите: "България не е наред" и тн..
    България си е много наред , но тези които ни управляват са си е*али мамата!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    7 hills..
    "Задните гуми поднесли на мокрия асфалт и мерцедесът помел момчето на тротоара, след което се забил със задницата в електрически стълб, съобщи Bulphoto."

Та още ли мислиш, че не е инцидент? И да си пил и да не си пил,като поднесеш яко всичко става за секунди, колата става неуправляема...Случвало ми се е да съм бил в такава кола ( при не пил шофьор)..
    The Spark

Ако беше спрял на червеното, нямаше да поднесе. Ако не се беше изобщо качвал на тази кола, нямаше да поднесе. Може да е инцидент, но инцидент, причинен от безотговорност.

Град
    7 hills..
    От къде знаеш,че нямаше да поднесе ако беше спрял или ако беше взел друга кола примерно..Та както и да е...
    The Spark

Еббиии му майката.

И сега тоя пич ще си намери отнякъде кинти и ще му се размине безнаказано почти.
    Нали, скъпо правосъдие?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Турци..ужас..мразя ги..
    Смърт за тая гад!
    London Tipton

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    Турци..ужас..мразя ги..
    Смърт за тая гад!
    az sum na su6toto mnenie

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Според теб нарочно ли го е блъснал...?
    Затова употребих и термина "непредумишлено убийство"!

Отвори речника и виж, какво пише срещу "инцидент" и "престъпление", щото тоя пиян мангал е нарушил закона 4 пъти. Кара без да има право. Кара пиян. Кара чужда кола. Минава на червено.

Нормално е, България да ти се струва най-яката страна на света. Все пак е пълно с подобни на теб ниско интелигентни личности, които не могат да проумеят, какво е "инцидент".

Ако не беше пил, имаше книжка и не беше минавал на червено щеше да е инцидент. Това е престъпление.

От къде знаеш,че нямаше да поднесе ако беше спрял или ако беше взел друга кола примерно..Та както и да е...
    Щеше ли да поднесе колата, ако не беше пил, не я беше карал и не беше минал на червено - нямаше! и стига развива теории, какво щеше да стане, ако. Ако-то е в канала.

П.П. Спряла кола поднася ли бе, акъл?
    Кола поднася най-често при несъобразена скорост в завой.
    Grumpy old madman

Ако беше спрял скоростта му щеше да е по-малка и дори и да поднесе (което на практика е невъзможно), би имал възможност за реакция. Опа... или не би? Защото е пиян?

И не говоря да е взел друга кола, а да не се е качвал на кола изобщо, защото няма право, защото е пиян и няма книжка.

Отново... така нареченият от теб "инцидент" е пряко следствие от неговата безотговорност, следователно е виновен.

Град
    7 hills..
    A какво общо има мокрия асвалт и поднасянето с пиенето ще ми кажеш ли? Че е бил пиян да, реакциите са му забавени, но поднасянето е друго.. но както казах w/e
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си