Я,портокалът се ядоса,спокойно бе скъпи,глей да се не изчервиш,че ще те помислят за домат....
Пак те питам,тия данни от твое собствено проучване ли ги имаш?
И отново,не може ли оранжевата ти глава да се запита защо тези политици в западна европа позволяват развиването на мафия като са толкова честни и добри?Не означава ли един вид,че те подкрепят мафията,като не я унищожават?Или смяташ,че е толкова трудно държави,които харчат стотици милиони всяка година за разузнаване да открият кои са мафиотите?
Виж ся пиле,като кажеш дрога хората ще си помислят че не знаеш за какво става дума,а съм сигурен че не е така...Дрогата е много общо понятие,към нея влиза и амфетаминът,за производството на който афганистан води класацията....а афганистан май не е в латинска америка...

Виж кво,пъпеш,въобще не ми пука какво мислиш за България,то си е за теб!Тия като теб са мишлета..
Те я позволяват, но не са част от нея. Тия данни ги имам не от собствено проучване. Да кажем че общата ми култура и светогледа са по големи от твоите ограничените. Както и да е, не мисля че това има значение, важното е че това което пиша е истина. Към нея влиза амфетамина , хероина , бонбонките , "мет" , но пазара на кока си е най големият. Афганистан прави амфетамин. Само че амфетамина е ефтин а коката скъпа и същевременно доволно изкупувана и то масово и мога да ти кажа че в латинска америка се произвежда стотици пъти повече кока от колкото амфети в Афганистан. Хероина също се подрежда в класацията на най купуваните дроги, останалото може просто ряпа да яде. А ти пъпеш диня, портокал, лимон или квото си там ако не ти пукаше какво мисля за България нямаше да спориш с мене. Схващаш ли тъпако, противоречиш си. Тия като мене дали са мишлета или не няма никакво значение...в темата която обсъждаме в момента. Излишно употребяваш, което показва че мишлето си ти, не аз. Доволно ме разсмиваш обаче

П.С. Плъх от форум който даже не съм виждал не може да ядоса портокалчо. Имаш още да се потрудиш драги ми ZLEzi