- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как реагирате???
Здравеите на всичкизначи ето го и моя проблем ако може да се нарече така ....на 19 години съм имала съм вече доста бивши приятели (но съм спала само с един от тях,това си е лично решение) ами значи примерно тръгна с едно момче допада ми и всичко...,но като почне да се държи едно такова ами не знам как да го кажа (на втория ден и да ме пита къде ходи,с кой беше на кафе,от къде го познаваш тоя,за какво му махаш на тоя,кой ти званя и ако не му кажеш да ти вдигне скандал до бога или някви такива) и мн.ме дразнят и това става на втория ден след като сме тръгнали ами извинявам се ама и аз си имам приятели
какво да не си мисли че само него познавам ....!!! вие как сте с тези неща дразнят ли ви и ако да как се справяте??? аз защото ги режа на секундата ....,аз не живея заради тях или поне за сега .... разбирам да ходим 2-3 месеца пък то на втория ден ...
![]()
![]()
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....