.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

...нямам думи

докато ми даваше надежди и ме караше да вярвам че ще стане нещо между нас тръгна с най-добрата приятелка на бившата си ........
    Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Е това е много тъпо изключително кофти е постъпил...На какво се дължи това?Дай мъничко инфо?

съчувствам ти

Мега фен Аватара на koalka
    Три години....моля те, преодолей го, време е вече.Сама виждаш, че нищо не струва.

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    да видим дали ще мога ти помогна. най-лесно да разбереш защо е да го попиташ. иначе голяма вероятност е да го е направил за да направи мръсно на бившата си. всеобщо известен факт е че за да се скарат две жени то има мъж между тях. за момента сомо това мога та кажа според информацията. ако кажеш кой с кого е скусал може и да намерим и друго решение.

преди бяхме заедно но след това се разделихме защото щеше да заминава извън България е да но не успя да замине и така беше тръгнал с друга след тва скъсаха и аз още си го обичах говорих с него и ми каза че имам шанс с него само трябва да го изчакам защото му било мн гадно и му дадох време но през тва време докато ме е мотал човека си уреждал нещата с другата и през цялото време ме е разигравал с тва че пак ще сме заедно
    Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.

Цитирай Първоначално написано от hoseto_
    да видим дали ще мога ти помогна. най-лесно да разбереш защо е да го попиташ. иначе голяма вероятност е да го е направил за да направи мръсно на бившата си. всеобщо известен факт е че за да се скарат две жени то има мъж между тях. за момента сомо това мога та кажа според информацията. ако кажеш кой с кого е скусал може и да намерим и друго решение.
    не искам да говоря с него за да не си помисли че ще съм му като някое кученце и постоянно да му се натрапвам нз вече какво да правя

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Три години....моля те, преодолей го, време е вече.Сама виждаш, че нищо не струва.
    опитвах но не е лесно никак даже

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Цитирай Първоначално написано от daisybaby
    не искам да говоря с него за да не си помисли че ще съм му като някое кученце и постоянно да му се натрапвам нз вече какво да правя

Ама той хич не те е въртял хич не се занимавай с него.Не мога да ги разбера тея хора как може така да постъпват.Буквално погазват чувствата на хората!

също така днес мисля че постъпих много гадно с него но го направих защото много ме беше яд че се отнесе така с мен ..
    а ето и това което направих
    прибирах се от училище и случаино беше отстрани пътя по които си вървях и ми каза здрасти обаче аз нищо не му казах и се направих че не го чувам след тва ме попита как съм не се здържах и се обърнах исках да поговоря с него но когато го видях се сетих за момичето с което ходи стана ми адски гадно обърнах се и си заминах без нищо да му кажа

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f

Ама той хич не те е въртял хич не се занимавай с него.Не мога да ги разбера тея хора как може така да постъпват.Буквално погазват чувствата на хората!
    Мхм Много тъпо....

--------------------------------------------------------

точно в момента колкото го обичам толкова и го мразя
    също така супер се дразня на тва момиче с което е сега защото знам че не го обича има си сериозен приятел от три години които за съжаление не е тук, работи в друг град но все пак са заедно

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не мисля, че щом те е разигравал толкова не си струва повече да се занимаваш с него. Сега може да ти е гадно, но се опитай да го забравиш, малко по малко ще успееш. Нали знаеш, всичко се връща...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Всеки казва " Не си заслужава",ама не разбират,че не е толкова лесно.........
    Аз мога само едно да ти кажа - горе главата !!!!!!!!! Колкото и да те боли,колкото и да ти е трудно,колкото и да го обичаш...вдигни глава и му покажи,че той вече не те интересува.

Знам какво ти е Със мен е почти същото..Даваше ми надежди, търсеше ме,мислех че има нещо ,но... тръгна с една от моите най-добри "приятелки"..Сега се правя,че не го познавам..Мога да ти кажа само че не е единствения и че има много по-добри от него..Опитвам се да го забравя направи и ти същото.Знам че е трудно,но не те заслужава!

благодаря ви много на всички за съветите вече се чувствам малко по добре супер сте

идиот!!тоя не те заслужава дано да го забравиш...колкото и да е трудно успех

Цитирай Първоначално написано от megiii
    мерси и дано защото не заслужава всичко това ...

ohhh mila az haresvah edno mom4e 3 godini mnog mi be6e tejko no minalata god 6tqhem da trugnem be6e mi adski goteno no kraq na godinata be6e u4ebnata a toi e ot susedniq grad i me be6e pokanil na kupon v kvartirata mu ama maika mi ne me psuak6e est i toi tam se napi i se celuva s nqkakva i trugnaha i posle ni6to kza na priqtelkata mi ako iska drugata god moje ne6to da stane ama i tka ne stana a 3 god i taka o6te nemoga da go zabravq priqteli sme daje sme izliali edin put am posle otidohme na kafe s suy4eni4kite mu a toi e edinstveno mom4e v kalsu mnoo e qk tui de za kafeto otidohme i toi me zaeba posle izlze ot kafeto i dori 4ao ne mi kaza :s znam kakvo e da te naranqt za men be6e adski bolezneno

Цитирай Първоначално написано от F@ntom4e
    ohhh mila az haresvah edno mom4e 3 godini mnog mi be6e tejko no minalata god 6tqhem da trugnem be6e mi adski goteno no kraq na godinata be6e u4ebnata a toi e ot susedniq grad i me be6e pokanil na kupon v kvartirata mu ama maika mi ne me psuak6e est i toi tam se napi i se celuva s nqkakva i trugnaha i posle ni6to kza na priqtelkata mi ako iska drugata god moje ne6to da stane ama i tka ne stana a 3 god i taka o6te nemoga da go zabravq priqteli sme daje sme izliali edin put am posle otidohme na kafe s suy4eni4kite mu a toi e edinstveno mom4e v kalsu mnoo e qk tui de za kafeto otidohme i toi me zaeba posle izlze ot kafeto i dori 4ao ne mi kaza :s znam kakvo e da te naranqt za men be6e adski bolezneno
    егати съществата гадни дет са тия типове ;(

Цитирай Първоначално написано от megiii
    мерси и дано защото не заслужава всичко това ...
    естествено,4е не заслужава!!1мисля 4е от безразли4ието доста ще го заболи....ако поне малко му пука за тебе....

Цитирай Първоначално написано от F@ntom4e
    егати съществата гадни дет са тия типове ;(
    Да има големи идиоти, затова ако пак изпаднеш в подобно настроение, просто Игнор. Започваш да мислиш за нещо друго и до там. Аз си повтарях, че е невъзможно но щом еволюирах от онемяване като го видя до поставяне на точното му място значи действа идеално
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Това е много лошо,което е направил той,но говори само едн-той не е бил за теб щом така е постъпил.

Re: ...нямам думи

докато ми даваше надежди и ме караше да вярвам че ще стане нещо между нас тръгна с най-добрата приятелка на бившата си ........
    Повечето момчета са кретени!
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си