- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си ?! :(
Здравейте, казвам се Гергана и ви моля за съвети.. Първо искам да благодаря на всички, които ще прочетът темата, а още повече на тези, които ще я коментират
Ами 8-ми клас съм и от тази година съм в нов клас ( и в ново даскало ) .
Едно от момчетата в началото ми беше много добър приятел, след това започнах да го харесвам, а и той мен. Казахме си го взаимно и в същия този момент той ми предложи. Аз се стреснах и казах, че искам да си помисля( Гадното е, че до сега не съм се целувала с език
Това ми е един от главните проблеми..
) Както и да е .. На следващия ден като го видях в училище си забих погледа в земята и нищо не му казах .. Много се бях здухала около 1 седмица .. После от една друга негова приятелка ( Ваня ) научих, че той вече не ме харесва .. и, че му е писнало от мен .. Много се изнервих, прибрах се вкъщи и му писах първа, че нямам нищо към него вече .. Той ( казва се Тони ) отвърна, че и от негова страна е същото и, че си оставаме приятели .. Е ок, ама на следващия ден в даскало го видях и го гушнах и си говорихме и т.н. и това продължи около седмица - две ..
След което, пак същата Ваня каза, че той отново ме харесва .. ( Много тъпа изтория) И всичко е идеално гушкаме и се, но не и целувки .. Може да го е срам или ддз обаче реших, че няма първа аз да тръгна да го целувам .. А се държим все едно ходим, само с малката подробност, че не се целуваме .. ( всичко друго, но не и целувки ) Пък и много ме е страх, защото той е ходил с много , а аз съм неопитна и ще усети .. После ще е тъпо, защото може да разбере някой ..
![]()
Чувствам се длъжна да спомена и, че той спа вкъщи, но без да правим нищо ( още преди да разбера, че ме харесва )![]()
Освен това всички казват, че адски много си подхождаме и т.н. и примерно се навеждам да си завържа маратонката и той веднага ме почва отзад ( на ебавка ), но не тръгва да ме целува мамка му![]()
Може да го е срам от съучениците, ( в което се съмнявам, защото е много отворен и т.н. ( не само на думи ) ) или ддз какъв му е проблема, но точно зареди това не вървят нещата между нас![]()
И още веднъж да спомена, че няма аз да тръгвам да го целувам понеже: 1-во - съм неопитна ! 2-ро - обещала съм си да чакам да видим колко време ще издържа преди да ми писне .. и 3-то - на мнение съм, че трябва той да започне първи ..
П.С. Моля Ви не се подигравайте, че не съм се целувала, или, че приемам по този начин ситуацията, или, дори че пиша с грешки и т.н.
Просто който има желание нека помогне ..![]()
П.С.2 Който го прочете цялото това му пожелавам безсмъртие![]()
П.С.3 Не съм няква грозна или задръстена просто не съм имала желание за обвързване с някого![]()
П.С.4 Отново едно голямо БЛАГОДАРЯ на тези, които ще коментират
П.С.5 Струва ли си да продължавам да се занимавам ?!
П.С.6 Опитах с търсачката и не открих подобни теми ..
Абе тоз само те разиграва, имаме един такъв от моя клас, зарибява някое момиче, с друго ходи, с някоя друга прави секс... И тъй, има си момичета за всичко![]()
Сега не ти казвам, че и приятеля ти е такъв, но по-добре говори с него и го питай дали те приема на сериозно. Иначе по-добре не се занимавай..![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Охх ... сладури (:
питай го защо не те целува ...
а както си я описала цялата тема мисля, че наистина сте много сладки двамата и че си пасвате!
Няма да ти се подигравам, че не си се целувала...Или че не можеш да пишеш...
По темата : Няма от какво да се срамуваш или страхуваш... А и не е толкова важно дали можеш да се целуваш с език или не... Ще се научиш. Нормална целувка...само където си играеш с неговия език, той с твоя
...Нз как по-просто да ти го обесня...
![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Защо не си поговорите за отношенията ви?Не виждам защо се притесняваш от това, че не си се целувала до сега. А и какво лошо има ти да го целунеш първа? :P Може би и той не знае ти как ще реагираш и затова не те целува ... Може просто да го питаш дали иска да е с теб и да сте като.. хмм нормалните гаджета вече ( не измислих по-подходяща дума, sry )
Успех!
![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Д0бре де ... за всяко нещо си има 1 път. .. просто не е нормално да знаеш .... човек се учи докато е жив .... не трябва да се притесняваш от това .. просто малко повече кураж и самоувереност ...![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ами поговорете си двамката, за да се изясните. а за целуването въобще не се притеснявай, че не си го правила преди.като дойде момента просто всичко ще си стане от самосебе си. успехче![]()
Ако питате мен много на сериозно ме приема и разказва на всичките си приятели, че ме харесва ..И се занимава с мен от поне 3-4 месеца и от тогава няма гадже ..
И вкъщи като дойде даже не ми и намекна да правим секс или нещо от този род, което ме накара наистина да го харесам .. Мм ще говоря утре с него, защото вече ми писва и така хубаво ще го заеба
![]()
П.С. Тук, в този саит всички са ВЕЛИКИ !!
Благодаря ви за бързите отговори и, че не се подигравате !
П.С.2 Ще пиша утре дали има някаква развръзка![]()
mi tva 4e ne si se celuvala ne biva da te spira.Ne moje da ne tragva6 nqkogo 6tot ne si se celuvala.Posle nqma si se ebala(znam zvu4i mnogo grubo) ama nali ako haresva6 nqkvo mom4e det se ebe nali nqq go zaebe6 i ai 4ao.A kato zana4alo go Celuni bez ezik prosto ei tqka i 6e vidim kvo 6e stane.Ne pomnq koi go be6e kazal ma taka si e za vsi4kko ima parvi pat.Jelaq ti mnogo uspehi.Nadqvam se da prieme6 saveta vapreki 4e sam 7 klasUspeh4etaaaa
![]()
[quote="mickelangelo"]Д0бре де ... за всяко нещо си има 1 път. .. просто не е нормално да знаеш .... човек се учи докато е жив .... не трябва да се притесняваш от това .. просто малко повече кураж и самоувереност ...
+1
Бе явно и двамата ви е страх да направите първата крачка
Който иска можем да си попишеме
А ве защо той трябва да го направиТва е супер тъпо
Мамицата му фани целуни малкия простак и заживейте "мирно и щяствило"
![]()
Първоначално написано от Tazadar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Abe q davai po-smelo i go cunkai ti 1-va to kato dodie momentat dvamata vzaimno shte se celunete mi kakto i da e![]()
Em predstavi si 4e i nego go e nqkfo takova strah 1 da te celune i da 4aka ti da zapo4ne6 parva???!Hm.. :] nz..no ni6to ne ti pre4i da opita6 parva ti.. :] pak i plus za6to da ne si zaslujava da se zanimava6..nali se haresvate vzaimno..taka 4e prodaljavai v sa6tiq duh
Безсмъртен съм .. даже и за хората около мен събрах малко , че го прочетох 3 пътиПървоначално написано от life.hates.me
![]()
Относно първото - никой няма да ти се подиграва , щото никой не се ражда научен да целува , и винаги има първи път .. и аз не можех да се целувам до скоро .. срам ме беше и да си кажа .. и все пак си го казах , пък и то си личеше .. сигурно ...![]()
Относно тва за обвързването - пак казвам , личен избор , аз мога да кажа , че за първи път .. на 17 години съм , си имам сериозна приятелка:P Демек , споко .. някои те разбират (в случая аз)
Иии .. мисля , че не си струва да се занимаваш .. харесвам те, не те харесвам , харесвам те .. айде стига толко ...
Майче , за 1 седмица ще си най-оборотната , всеки ден тръгваш с някой .. в случая ще е един човек , ама ще си е рекорд![]()
Успех все пак .. каквото решиш да правиш.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Не се дръж кат патка ми го целуни!
Животът е адът описан в Библията!
Ааа неска след даскало бяхме навън ..Изкарахме си супер
![]()
Ама ..
пак не го целунах .. нито той мен ..
![]()
![]()
![]()
Но пак си изкарахме хубаво .. Имаше и една нова в нашата компания и тя ме дръпна настрани и ме пита дали ходим с него
И аз викам "Не!Що?!" и тя каза, че изглеждаме все едно сме двойка, и че много си подхождаме ..
![]()
![]()
Бях супер доволна !
Амии тва е май .. Много се гушкахме, много се смяхме! Общо взето ИДЕАЛНО, с изключение на тва, че не се целунахме ..
![]()