Цитирай Първоначално написано от find_m3
абе да ,на тебе па кво ти пречи да я поканиш с вас като уж сте "най-добри приятелки"? кво срам ли те е от нея или те е страх да не ти свие приятелките ? не е ,щот не си се сетила (освен ,ако не си дебилна) и тва със снимката ,чак да не ти говори 1 месец, аре ама ти кво криеш като знаеш ,че може да се разсърди покажи кво толко ?трябват компромиси бе хора и от 2те страни не да се дръвчиш без нищо ,да криеш некви глупости и после "ма тя се сърди вечено ,а аз съм свете вода"
Първо,ние никаде не сме отивали,за да я каня с мен.Просто пътя ни е един и същ.Излезнахме заедно 6-7 човека и приятелката ми не искаше ад вървим с другите.Всеки ден се прибирам само с нея.не виждам какво лошо има сега да си ходим не сами ами и с другите.второ,не ме есрам от нея,нито ме е страх да не ми отмъкне приятелките,защото те са и нейни приятелки.Трето,аз нищо не крия,просто тя се сърди за най-малкото.Освен това,не може само аз да правя компромиси.Много пъти съм искада през свободните да ходим(аз и приятелката ми) с другите на кафе,но тя не иска,ии седя с нея в двора на даскалото.Много пъти съм я карала да чакаме и другите,за да се примираме заедно,тя пак не иска.Защо и тя да не направи компромис.Но няма смисъл да пиша повече,написах това което исках да напиша.