- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятелката ми ме изнервя :@
Пффф и мойта приятелка е такава...сърде се за глупсоти и след 1 час и минава...
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
кажи и мнението си и да не пие толко кафе че.... мяй мн мн я тресе![]()
Кажи й или да престане да се държи така, или да забави за теб
Първоначално написано от Say It Right
Хахаха...пропусна едни кавички, трябваше да напишеш: "Най-добрата ми приятелка"![]()
абе да ,на тебе па кво ти пречи да я поканиш с вас като уж сте "най-добри приятелки"? кво срам ли те е от нея или те е страх да не ти свие приятелките ? не е ,щот не си се сетила (освен ,ако не си дебилна) и тва със снимката ,чак да не ти говори 1 месец, аре ама ти кво криеш като знаеш ,че може да се разсърди покажи кво толко ?трябват компромиси бе хора и от 2те страни не да се дръвчиш без нищо ,да криеш некви глупости и после "ма тя се сърди вечено ,а аз съм свете вода"
докато й ходиш по гъза,ще е така
Първо,ние никаде не сме отивали,за да я каня с мен.Просто пътя ни е един и същ.Излезнахме заедно 6-7 човека и приятелката ми не искаше ад вървим с другите.Всеки ден се прибирам само с нея.не виждам какво лошо има сега да си ходим не сами ами и с другите.второ,не ме есрам от нея,нито ме е страх да не ми отмъкне приятелките,защото те са и нейни приятелки.Трето,аз нищо не крия,просто тя се сърди за най-малкото.Освен това,не може само аз да правя компромиси.Много пъти съм искада през свободните да ходим(аз и приятелката ми) с другите на кафе,но тя не иска,ии седя с нея в двора на даскалото.Много пъти съм я карала да чакаме и другите,за да се примираме заедно,тя пак не иска.Защо и тя да не направи компромис.Но няма смисъл да пиша повече,написах това което исках да напиша.Първоначално написано от find_m3
.Сърди се и защото съм зилезнала с други момичета,защото не съм я забрала с мен.
това имах предвид и не ми се дръвчи ,нали искаш мнение?Е не може всички да мислят ,че си права и да ти викат "да ти си права ,приятелката ти е смотана" .научи се да приемаш критика
Syglana symПървоначално написано от EJI4eTy
![]()
ne vijdam kak go tyrpi6 tova
![]()
be da ti kaja.... ot si4ki momi4eta deto poznavam samo 20 % ot tqh ne pravqt taka kakto opisa.. ! ama to moje 6toto kakto kaza.. nqkoi sa na 13 god![]()
Самото това изречение ме накара да спра да чета... Що за приятелка е това?! Пълна използвачка. Няма да се учудя, ако ти си основният й източник на домашни.Първоначално написано от The_girl_from_the_hell
Вземи поговори с нея, не може да се държи така абсурдно. Ако беше мойта приятелка досега да съм й теглила една...трябват компромиси и от двете страни, ако тя не е готова за компромиси, значи не е готова да бъде приятелка, не само с теб, а с който й да било![]()
И аз често постъпвам така спрямо мойта приятелка и нищо не ме оневинява,но понякога просто ме влудява...Помисли,не е само нейна вината...тя просто ти се е издразнила,може да и се е насъбрало.Определено и ти си виновна,но пък отношението и в скайп наистина е било отвратително.Лично аз съм голям инат,признавам сърдя се за глупости,когато съм скарана с приятелките си мълча като пукел без да им кажа и една думичка,но вътрешно желая и то силно да се сдобрим...Може би приятелката ти вече съжалява...изчакай ако не се извини,вдигни телефона и си оправете взаимоотношенията.
Еми поговорете! Явно е малко такава...ако винаги се държи по този начин. Ако от време на време може би просто е имала кофти денНе знам поговорете откорвено и открито!
Първоначално написано от The_girl_from_the_hell
НА МАЙКА ТИ ****** . Много си тъпа , не всички като теб имат много приятели и да излизат когато си искат ! Аз съм в същото положение като приятелката ти ,нямам с кого да излизам , защото мойте приятели решили да излезнат с 1 др компания БЕЗ ДА МЕ ЗАБЕРАТ знаеш ли КОЛКО Е ГАДНО ЧУВСТВАШ СЕ ИЗУЛИРАН , НЕЖЕЛАН !
значи предлагам да и кажеш да се държи малко по възрастно.. поговори сериозно с нея и и кажи да не илизза с номера "аре бегай от тука".кажи и че мн тъпо да се сърди за най-малкото нещо..
с моя бивша мн добра фр имахме подобен проблем понеже попринцип мн обичах да я дразня и нея мн я нервеше и като се карахме или бързо се сдобравяхме накрая..(мах 10 мин) или се разхилвах и тя се хилеше![]()
А и ти не се впрягай толкова все пак хормоните я бият малко повече от колкото трябваа за това че си излязла с др фр и не си я зела...да наистина гадничко е..
аз попринцип обичам когато излизам с моята сегашна бест фр да си излизм само с нея.. мн мразя ако земе някой с нас или стане тка че някой ни се тръснеегоистично е но искам да се видя с нея поне един път в седмицата насаме..понеже пред нейните фр-та не мога да се отпусна..
![]()
та за твоята фр..предлагам ти да не и теглиш майна просто защото е по-лесно.. говори с нея![]()