.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Събирали ли сте се с бивш?

При какви обстоятелства се разделихте,как се събрахте и кво се получи след това?

Супер фен
    Град
    Панацея
    събрах се с бивша и беше пълен провал. Аз и бес тва не изпитвах нищо към нея, ама 2рия път беше пълна катастр0фа
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Не съм се събирала с бивш

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    нЕ ОпреДелеНо Не Бих Се Събрала с Бивш НиТо Ще Се СъберА, щОм Е доПуСнаЛ да Го ОСтАвЯ или ТоЙ да МЕ оСтави
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами събирала съм се с бивш... 2 пъти. Първия път скъсахме по взаимно съгласие, защото аз тръгна хс него да напрая напук на 1 момиче, а той пък не ме харесваше и нямаше смисъл да сме заедно. Втория път вече се харесвахме, ама пък нещо не се разбирахме и такам... пак се разделихме. С второто момче пък ходихме 1 седмица, но скъсахме заради друг... но после осъзнах, че съм допуснала най-голямата грешка в живота си и такам събрахме се....и до ден днешен сме си заедно

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    да,веднъж.Разделихме се с думие "не искам да те виждам повее", незнам как след половин гдина отново си говорехме,излезнахме 2-3 пъти и се събрахме.. съответно се разделихме след още няколко месеца по същия начин и вече почти година не се поглеждаме.Е,не съжалвям
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Guest

Re: Събирали ли сте се с бивш?

тц. не съм и не бих се събрала. тъпо е да бъркаш 2 пъти и да очакваш различен резултат.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами понеже винаги съм се привързвала към човека до мен ( въпреки че не съм ги обиквала) и когато сме късали след време пак сме се събирали...
    Така беше с бившия ми... Запознах се с него в 7-ми клас - Тогава бях едно влюбено до ушите лапе, а той 11 клас.. Ходихме 4-5 месеца и скъсахме (момчето явно си е имало нуждите а аз не се бях про*бала като сегашните). После тръгнахме аз бях 8-ми клас... скъсахме - след него имах друг приятел, после пак тръгнахме ... и 3-ти път имаше и реших да се спра. И тръгнах със мойто бебче
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

НЕ!За мен там,където е горяло,не може да гори отново...
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    The Sky
    Еми да... първият път аз го зарязах, след 8-9 месеца започна да ми липсва и сега пак сме заедно от съвсееем скоро... Малко не знам и аз... трябваше ли, не трябваше ли...

Мега фен
    Град
    SF
    Събирала съм се. Скъсахме по негово желание, живя си живота 2 месеца и после благоволи да поиска да се съберем. Аз през тези два месеца му ти4ах след гъза като луда, оревах света, мислех си, 4е вси4ко бих му простила.. Ама след като се събрахме пак.. ами разбрах, 4е всъщност мизериите, които ми е направил няма да ги забравя никога и съответно не бих могла да бъда с него както преди това. Не го оби4ах ве4е така.

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Az ne no edna moq fr s neiniq fr 3-4 pati sa se razdelqli za po 1 mesec nqkade g/d i pak sa se sabirali i sega sa6to sa zaedno

Ми да с първия ми съм се събирала 3 год след като спряхме всякакви контакти.Разделихме се, понеже разбрах, че съм била само забавление за него и е обичал старата си сериозна приятелка, а аз бях доста наивна тогава и му вярвах. Отначало го мразех, но постепенно угасна омразата и разбрах, че не съм го забравила.3 год след тва се събрахме, след като се разделихме с приятеля ми, с който бяхме год и половина заедно.Аз още обичах приятеля си с когото се разделихме толкова скоро, но някак си за да подтисна болката се върнах при първия.Тоя път той се влюби в мен много, но аз го зарязах, станахме квит и се върнах при момчето, което наистина обичам и все още сме заедно.
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Наскоро ми се случи да се разделя с моя приятел и отначало много исках пак да се съберем но в последствие осъзнах че това ще е голяма грешка и все още съм на това мнение просто трябва да се продължи напред
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    (момчето явно си е имало нуждите а аз не се бях про*бала като сегашните)
    Не си се про*бала на 12-13 години ? WTF не те ли е срам??В кой век живеем, какво правиш ти избощо, незнам как да коментирам тези твой не обмислени действия ...
    The Spark

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Девствен на 13... срам и позор....
    Всички са се разгонили като пчели майки в днешно време...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    да събирал съм се с бившата тамън три пъти причината за всичките ни късания бяха че имаше прекалено голямо самочувствие и разбирасе без покритие и се опитваше да ме командори и да налага своето мнение по всеки въпрос вместо да ме ислуша да обмислим нещата и да вземем някакво решение като нормалните хора
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Не...Според мен щом веднъж не се е получило какъв е слисъла от втори път...

eмии..да събирала съм се :Д:Д последното ми ходене с момче беше на 2 пъти :Д:Д тъй като първия път аз скъсах с него,въпреки че го обичах...втория път той скъса с мен заради най-добрата ми приятелка...вчера ми писа смс че само за да му говоря би скъсал с нея и че още ме обича...бил направил грешла |-(...предложи ми за 3ти път но този път отказах,щото незнам дали ще преживея още 1 късане с него....незнам да стана ли с него за 3ти път тъй като настоява...аз още май имам чувства към него...

Голям фен
    mi razdelihme se posle pak se sabrahme i tva be6e gre6ka ne go pravete

Град
    Sofia, Bulgaria
    Тва пък е ебати глупоста да се събереш с бивш! Щом не сте могли да се разберете и се е стигнало до там да скъсате,мисля че няма смисъл. Продължава се напред и тва е пък бившия си е вече бита карта
    ...

Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    да,веднъж.Разделихме се с думие "не искам да те виждам повее", незнам как след половин гдина отново си говорехме,излезнахме 2-3 пъти и се събрахме.. съответно се разделихме след още няколко месеца по същия начин и вече почти година не се поглеждаме.Е,не съжалвям
    Все едно слушам за сегашния ми приятел и бившата му... само дето първия път не ходеха, а той не-толкова-тактично я отряза. И тя му каза въпросното нещо...
    Иначе съм се връщала - като бях на 14. След 2 дена се разделихме, понеже разбрах, че си имал успоредно с мен и друга
    Но пък мога да ви дам жив пример как нещата се получават от втория път - вуйчо ми и жена му така бяха заедно известно време, не вървеше между тях и се разделиха. След известно време случайно се видяха, в последствие се събраха пак и сега имат чудесен брак, а аз имам най-страхотния братовчед. Така че не слагайте всичко под общ знаменател.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Не. Като го гледам сега бившия ми, едва ли. След 9 дни раздяла, си останаха хубавите спомени, ама и нито следа от някакви чувства. Така, че то си пролича колко "много" сме се обичали.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

hmmmmmm ne imala sum mom4eta s koito sum hodela kusali sme vednuj i sled den dva se opraqme ama .. mai ne takuv ti e vuprosa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си