.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Bhqme zaedno,posle toi si zamina i ne mi se obadi 6 meseca .
    No posle se varna i pokaza,che e korenno razlichen chovek,a nali e choveshko da se proshtava

Супер фен
    Ами веднъж го направих.Върнах се примомчето,което обичах.И въпреки,че беше провал - не съжалявам за нищо.След това с едно друго момче ходех и скъсахме по взаимно съгласие,но след няколко месеца осъзнахме,че имаме още чувства и двамата и тръгнахме,ама не ходихме дълго .. и трети път не бих го направила пак ... няма смисъл!
    Обичам те <3 !!!

Да. Разделихме се преди две години, защото не му давах достатъчно свобода (за съжаление го осъзнах перкалено късно) Дори тогава направихме втори опит но не се получи. Зимата опитахме пак но.. провал. Просто не се получава =]
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    дае тръгвала съм с бивш но с никакъв успех тръгнах с него щот не можах да му откажа на молбите.. и то просто защото и двамата бяхме свикнали един с друг ама 2рия път беше поредното доказателство че не тряаа да сме заедно
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

6tom e biv6 nqma pr4ina da se sabira me...ako nqma6e pri4ina da e biv6 6tqh da sum si s nego
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
    А приятелството отговорило:
    - За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!

Da sabirala sam se s bivsh Razdelixme se po negovo jelanie,no sled 1 sedmica toi pak me potarsi kaza mi,che oshte me obichal i iskal da se saberem i poneje az vse oshte go obichax se sabraxme otnovo i taka do den dneshen sme si zaedno

Само да кажа
    Един път грешка се допуска и се прощава , но втори път разделиш ли се
    вече няма смисъл.
    Аз ся се разделих с мойта и съм почти сигурен че след време ще ме търси
    но нз какво ще направя. Но попринцип бих се събрал с бивша

По принцип втори шанс се дава,но трети никога...
    аз съм давала и десети абе луда работа.
    Общо взето няма смисъл,щом веднъж не се е получило,най-много да стане още по-зле.А и само глупакът повтаря старите грешки,надявайки се на нов резултат.

Не,никога и не бих го направила,защото след като веднъж съм си казала край,значи няма връщане назад.Било каквото е било
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

даа милион пъти... все същите прегръдки и целувки и се същите малоумни караници и разделяния... лапешки истории...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    sofiq
    mhm dam napravih go hodihme skasahme sled 1-2 paks e sabrahme za 4 mesaca i predi 2 sedmici slojih karai na polovin godi6en ad
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Случвало ми се е само веднъж и то наскоро. Ходихме един месец и аз поисках да се разделим, макар че много го харесвах. Той не искаше, но какво можеше да направи ... След 3 седмици, точно на 14 Февруари, пак се събрахме по негова инициатива. Излезнахме точно три пъти и той поиска да се разделим. Мъчно ми е за него, макар да се правя на силна. Но не бих се събрала отново с него.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Emi zarqzah go zaradi drygo mom4e.No 2 dena sled tova osuznah gre6kata si i pak se subrahme.Bqhme zaedno 1 sedmica dokato pak go zarqzah zaradi su6toto mom4e.A sedmica sled tova zarqzah vtoroto mom4e za6toto ne be6e za men.I taka...

Град
    Sofia, Bulgaria
    КУРВА!
    ...

Не, не съм, а горещо искам, защото още мн силно го обичам... Направих грешка (аз скъсах с него и вс беше мн глупаво това, което направих) преди 1 година и половиня и.... още на следващия ден се разкаях, ама не събрах смелост.
    Мисля, че всеки има право на втори шанс (но не и на трети) и искам да ви питам КАК така се събирате с бившия/ бившата си след като сте скъсали ?? Как ?? Не знам как пак да се съберем.Само се разминаваме като непознати... и "здр" не си казваме даже, а всеки божи ден се виждаме.
    Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)

Да събирала съм се с бивш. Дори сега ходя с него.Първият път беше просто първично привличане, но сега е различно. Обичам го супермного и ако наистина държиш на един човек и го уважаваш и чувствата са взаимни винаги ще си готов/а да се съберете отново.По принцип трудно се привързвам, но определено си струваше да се съберем отново. Когато загубиш някого осъзнаваш какво е бил за теб и си даваш сметка дали връзката ви е била истинска!

Мега фен Аватара на iiirish
    не съм се събирала повторно с бивш. и сега като се върна назад никой не е заслужавал да му се даде какъвто и да било втори шанс, за никой от тях не си струва да обръщам вече затворени страници. важното е да гледаш напред - не пак, а отново и още по-силно влюбен!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Ами НЕ.. аз съм на строгия принцип,никога да не се събирам с бившитте ми приятели... въпреки че са ме молили да се съберем пак...аз просто знам, че щом веднъж сме се разделили, няма нищо добро да се получи...

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Ми с бившата ми се е случвало само.3 месеца бяхме заедно след което тя скъса с мене ама след 5 дена дойде и ми каза че не може без мене и аз наивния и повярвах ( а и си я обичах ) и така още 2 месеца когато окончателно ми би шута щото е с мн детско мислене и не знае ко иска от живота още

Da,subirahme se 3 puti,proval sled proval...i nakraq se namrazihme

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    slu4valo mi se e,no kvo da kaja-mislih,4e 6tom vednuj sme dopusnali edni gre6ki i ve4e uj sme gi osuznli,nqma da dopuskame da se naranqvame o6te i o6te,v kraina smetka ni6to ne izleze,no ne sujalqvam za opitite da popravim s4upenoto,za6toto taka se nau4ih kak da se durja v sledva6tite si vruzki!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да, със сегашното ми гадже сме се събирали три пъти .. С други момчета не съм правила такива експерименти, но с моя не съжалявам, че съм се събрала отново
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

да и пак ще го правя,всеки път тръпката е все по-силна при мене поне ... не съжелявам!
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

не съм се събирала с бивш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си