- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо момчетата харесват "курви"?
Ще си позволя да цитирам Spens
"Имаш ли кинти тя се дупи , защото в днешно време любовта ти може да се купи. Любовта за глупаците е тя .........
Та и в твоя случай ,
"Вече красотата не оправя нещата , всичко се свежда до джоба и парата"
Имаш ли пари ше имаш курви , а за тея които нямат кат мен няма да има и момиче.
ДаамПървоначално написано от Co0kIe
![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Може би ти харесваш такива момичета...Иначе познавам дооста момчета, които не ги харесват.Ти, един вид делиш момичето с много други и мисълта би трябвало да те дразни, но на теб явно не ти е проблем.
Ами не съм била с никак малко, не съм курва, а пък са ме харесвали...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Moje s dumite si da obidq nqkoi,no az taka mislq.Pove4eto mom4eta haresvat kyrvi,za6toto puskat po lesno i se durjat to4no kakto mom4etata iskat..razvratno!Edva li edno normalno momi4e bi postupilo taka.
Харесват ги, защото са лесни в повечето случаи. :>
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
hah pi4 znam ko e no nakraq se usaznah i se otteglihot neq de ne ot jenite
Живота е бурен.Докато единя каже "Я круша!"другия вече я е кльопнал.(Любимата фраза на баща ми)Първоначално написано от w0sh
По темата:Точната формула е красива в ежедневието, вярна в любовта, домакиня в кухнята и секс богиня в леглото(или където ви дойде музата).
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
'ми предполагам, 'щото са по-лесни![]()
Естествено, когато се задяваш с "лесна" не очакваш дълга връзка, нали? А когато е с "трудна" нещата могат да станат по-сериозни и така. Жалкото, е че повечето не ги разграничавате (в смисъл, че не си пра'ите сметката..)
А ти поне според мен не търсиш секс за една нощ.. или смяташ, че би било добре да ти падне някоя, но още по-добре е ти да си намериш сериозно момиче.![]()
Казвам че са тъпи щото има доста доказателства в моя класПървоначално написано от ЯЖ МА
![]()
Курвите са лесно достъпни.Не е нужно да се обвързваш с нея,да я чакаш докато се реши да преспи с теб(примерно),не е нужно да и говориш мили думи,не е нужно да и казваш "обичам те"-което е много трудно за повечето момчета да го изрекът...не е нужна любов и т.н.
Та така..ХНЗ (хвани,наеби,заеби).![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Доста е относително това курва... става дума за по-разкрепостено държание според мен. И смятам че точно това привлича момчетата... не толкова самия секс.
Sometimes we put up walls not to keep people out, but to see who cares enough to break them down...
Защото пускат бе, идиот ли си?
[quote="comics"]еми явно и ти си от тези мъже,които си падат по к**виПървоначално написано от O.o
И за какво ще я е яд че не е спала с толкова мъже,с колкото е спала к**вата ли...всяко момиче може да бъде като "леките жени" стига да поиска бъди сигурен...а тия мъже които си падат по такива явно не могат да си намерят свястно момиче,което да спи с тях и тръгват след някоя к***а заради секса...
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
[quote="sexy_momi4e"]Първоначално написано от comics
ъъъ... не я разбирам тази женска злоба, честно. а уж би трябвало, нали и аз се броя жена. дефиницията за свястно е също толкова отвлечена, колкото за курва.
замисляли ли сте се, че може да има голяма тръпка в тов ада опиташ да "опитомиш" едно такова момиче? тя е предизвикателство, изпитание, в комплект с (обикновено) секси външност и разчупено мислене. тя не е глупава. авантюристите биха предпочели това пред някоя свястна, но обикновена.
предполагам приемам така темата заради една от най-забележителните личности, които познавам. Тя върти момчетата на малкия си пръст, а междувременно е едно от най-умните и амбициозни момичета, които познавам. Журналистика, литература, спорт - ето част от интересите й. И в същото време е едновременно стилна и секси. Осъзнава силата си, нормално е да върти мъжете. Не бих тръгнала да я съдя - напротив, уважавам я за страхотния характер, силата. Тя не би тръгнала с всеки, но и няма задръжките на "добрите момичета" и предполагам ако има девойка, която на 16-17 да можеш да наречеш "тигрица", това е тя. не мисля, че е била с посредствен мъж.
не всяко момиче може да е такова. въпрос на ум и характер е, а колкото и да е трудно да си го признаем, възможностите ни не са неограничени.
затова и си обяснявам нещата така: има всякакви момичета. някои обаче са различни, предизвикателства за противоположния пол. и привличат именно с качествата си, а не с едната гола п...ка. а митът се ражда от завистта.
Абе .. не знам дали отговарях ..
Майче е Дежа Вю ...
Може да съм отговорил на друга тема ..
Значи .. на 17 съм .. и съм Момче/Мъж мога да си кажа , ама само аз/
Та .. имам и пишка м/у краката .. и майче съм 100% момче , щото и харесвам момичетата ..
Та .. Ако от това което си написал вадим изводи .. Аз не съм Момче , щото .. не харесвам Курви ..
Сори батка .. пише ти едно влюбено момиче .. явно и лесбийка станах , щото ходя с едно мноо яко момиче .. дето е далеч от курва ..
Сега сериозно по темата - това курвенско отношение на някои момичета , с които целят да се център на вниманието и прочЕе .. тва ме дразни и .. просто съм далеч от такива момичета/жени ..
И тва е ...
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
я да си ъпна темата...
абе да ви кажа свестните момичета са доста свити, скучни и като цяло безинтересни! (поне за мен) ако се бъзикаш с тях по начин по който мога да се бъзикам с въпросното момиче ще ми се нацупят най-малкото... абе има нещо в т.нар. курви, дето другите "обикновени" момичета не притежават
а тва че едно момиче примерно спи с 2, 3 момчета и флиртува с други 5 няма нищо лошо. както няма момче, което да има възможност да спи с 2,3 момичета и да не го направи или да не флиртува с други момичета ако си има гадже. стига с тия коне с капаци, аз съм за свободните отношения (все още няма да се женя, като се оженя вече само с мене ще спи естествено!)
Deus ex machinа, много хубави мнения!
Ходи с един, гледа друг, пък спи с трети, и т.н., и т.н... Добре, хубаво, тук 90 процента от хората ще скочат и ще кажат "Ауу, тази не струва, намери си някое сериозно момиче". Те вече го и казаха това в тази тема.
А не може ли да се предположи, че именно такова момиче има много по-сериозно отношение към любовта, отколкото предполагате?
Както се казва: "Повърхностно е да се влюбвам във всеки, с когото правя секс". Примерно. Не го разбирайте като нещо, което казвам лично аз.
Някои хора имат голяма нужда от секс. Други са устроени така, че да я нямат тая нужда. Трети я имат, но заради обществото и прочие ограничения изказват мнения тип "леле, тая колко е пропаднала, щом онзи е с нея само заради секса".
Че какво лошо има в това? И по каква логика на момичето трябва да се гледа като на физически обект, който "дава" да правят секс с него, все едно мъжкият екземпляр се радва, а женският изпитва нечовешко неудобство от самия акт и никога, ама изобщо не получава удоволствие от него?
Тук се съмнявам, че има хора над 25 години максимум. Не че има правила за развитие на личността, но чия беше извратената идея, че всичко, което се прави между мъж и жена на тия години, трябва задължително да е сериозно, циментирано и базирано на отношения тип "вечно ще те обичам, миУо"?...Само дето миУото се мени на 3 месеца, година, две, без значение колко, ама се мени...
Всеки е свободен да живее така, както му харесва. Ако нямаш скрупули - живей си инфарктно, взимай (и давай) различни неща от/на различни хора...още повече като си наясно, че никой от онези, които "въртиш", не е със сериозни намерения към теб. Сериозност, та сериозност, нека запокитим някъде спонтанността, щото "кво ше кажат хората за мен, ако не съм имал сериозна връзка/не съм се чукал (с извинение)/" на тая и тая възраст...
"Да, ама такива момичета нараняват хората", ще кажете. Вярно е. И такива момчета има. Но всеки трябва да влиза в подобна игра със знанието, че рискува. Нищо не ви гарантира, че любимото "същество", с което ходите някъде година, не може да ви погоди такъв номер, че сърцето ви да кърви, и то без изобщо да излиза и с някой друг. Варианти - колкото искате.
Любовта е нещо много силно, когато я има. Да се търси самоцелно "сериозният човек", с когото да имаш "сериозна връзка", не е любов, а извращение. Всичко друго е забавление, риск, приятни спомени и опознаване на различни хора. Като ще обичаш, обичай това, което е човекът, с всичките му недостатъци - като че ли никога не е имало неща като отворени връзки, липса на ревност и либерални разбирания, ах, че мръсни думички...
Не всички си падаме по курвички, това че им отговаряме на закачките не значи че ги харесване. Да се влюбиш в такава е пълната простотия.
То затова сега е трудно да си намериш красиво и същевременно "почтенно" момиче.
и кво е туй почтено момиче? интересно ми е кво влагаш под терминаПървоначално написано от a3c1M
Ххах ми щото са леки и пускат лесно![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Мноо гадно така сме заложени сигурно 6тот и аз имам саштич проблеми ве4е писах тема
единственото решение е ти да я отбласне6 ... така направих и чувствата постепенно се изпариха
![]()
ne sa si4ki takiva. za men e po vajno edno mom4e da me uvajva, 6toto kurvite stavat samo za edno, i kolkoto i da gi xaresvat daje i mom4etata ne sa tolko glupavi 4e da ne go zabelejat. imam priqteli mom4eta koito samo si govorqt taka kak 6e ebat nqkoq ma samo za tva im e ina4e edin razgovor ne mogat da svurjat s neq i si go znaqt :dПървоначално написано от O.o
грррррнаскоро с една приятелка се скарахме така....даже вече подозирам,че тая тема я е пуснал 1 фр.
ама не ми се вярва
...та...какво разбирате под флиртуване ?!аз от 2-ри клас имам много, и много добри приятели момчета,и една,дето е пълно психарче се скара с мене,щоту съм била "флиртувала с всички"
..добре..флиртване ли е да се полюбуваш на природата с един приятел,и да си поговорите за живота... да ти подаде ръка да преминеш през реката..?!или нещо подобно...най- ме дразнят хора,които не приемат приятелството м/у момче и момиче...ти му каеш здрасти,те почнат да викат "горчиво" ..
виж,ако ти се е натискала,правила ти е намеци,или нещо подобно...разбирам- ку*ва е..ама ай да се уточниме все пак...