.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60

Град
    Bulgaria,Varna
    за6то пове4ето мом4ета оби4ат курвите ли...ами за6тото дават лесно...за тфа...
    relax take it easy ;}{}

Извинявайте,момичета,ама всичките не познахте!!! Не защото са лесни,а защото знаят точно какво искат.Дали пари или внимание е все тая.Не е като да излизаш с някоя пикла,дето в един момент и се пикае,а след това и се ебе.И накрая да вземе да те разиграва и експлоатира.Е затова обичаме курви!!!
    Действат,а не си играят игрички!!!

Град
    Там, където е сърцето...
    Тука просто ако и се вържеш ще си си виновен сам, ако стане нещо м/у вас ( тръгнете примерно ) и тя ти върти същите номера като на сегашния си приятел... Така че моя съвет е да не се занимаваш с тая курва, защото после и ти ще си потърпевш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

щот си шматка от най-големите

Харесват ги,щото знаят какво искат и си го получават.Докато някой други "свестни и почтени" момиченца седят отсрани и гледат,очаквайки "мъжа на мечтите си" щото туко-виж допуснали грешката да бъдат с някой за веднъж и после какво ще си кажат хора за тях. Лелеее трябва да ги убием с камъни.
    Харесват ги,защото са самоуверени,а това винаги привлича хората,държат се свободно,имат по-разчупено мислене и не им пука от общо приетите неща,а с такова момиче никога не е скучно и еднообразно.
    П.П:Не говоря за пропадналите курвички на по 14-15,които се чукат за 2 водки в кенефа на дискотеката.
    А за момичеа с атрактивна външност,разкрепостено мислене,по-свободно поведение,които от нашето ограничено общество,се обявяват за курви.
    Вкарайте момичето в затвора,щото си имала приятел пък гледала други момчета,как не я срам!

Град
    AnYwheRe
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Не съм чел отговорите.. "Защо момчетата харесват курви?" Просто казано - защото пускат..
    Kratko i qsno! nzn daje za6to izob6to se 4udi6!!!

A mom4etata mn obi4at da im puskat lesno- ne 4akat i ne e nujno da se zatormozqvat s po-natatu4ni vzaimootno6eniq, ako ne im e haresalo!!
    BoRn To bE WiLd !! :P

Цитирай Първоначално написано от O.o
    Сори ама.....ти не си добре Личи си,че е курва,а на теб точно тва ти харесва,така ли?

Най-добре си я избий от главата
    Мен точно тва ме дразни в повечето момчета Харесват си някви курви и не обръщат внимание на другите не толкова отракани,наперени и надути момичета
    +1
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Abe hora "Kakvoto povikalo, takova se obadilo". Vseki e razli4en i ima razli4na predstava, za tova ot koeto se nujdae. Nima nqma momi4eta koito si tarsqt "eba4i" za edna no6t??? Nemoje da se kaje, i 4e nqma seriozni mom4eta. Prosto vsi4ko spored nujdite!

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Tova 4e fliruva s vsi4ki,spored men pokazva 4e nqma gram mozak v glavata.Pone az taka sam zabelqzal..............
    Offfff skuka..........

mani ne gi slu6ai Tegli i edna pi6ka i q rezni ,tq kato e kurva ti 6e si kurvar

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си