- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мразя го ;(
;;
What i want is obvious , what i love is unique
ми поговори с него... обясни му защо не му говориш и не искаш да му говориш... обясни му че не се е целувал с коя да е а с тфойта приятелка... което си е един вид предателство...
5месеца си е доста време, особенно за хора на 14години... питай го колко е пил, какво си спомня, а и щом не е бил от най трезвите, не бива да отдаваш такова значение на случилото се - не е знаел какво точно прави... а това че тфоита приятелка (което не е била толко пияна) не се е възпротивила, извади си извода колко ти е приятелка, щом би ти откраднала гаджето при 1ва възможност...
Определено си малка за друго, да и е нормално дори тая целувка да ти се вижда за много, но той е бил пиян незабравяй тоя факт...
Та какво да правиш - говори с него на 4 очи а НЕ по скаипа... обясни му как си се почувствала, питай го точно кфо е станало по негови спомени (важно е и тфа) ... и просто незнам дали ще усетиш дали те лъже или не... но ако ти се стори искрен и го обичаш поне малко му дай 2ра възможност, той би треало да си земе поука... а приятелката ти НЕ заслужава тфоето приятелство...
зависи дали държиш и на двамата,ако държиш много на тях може да им дадеш втори шанс,но винаги имай едно на ум [-o< и ще ти цитирам нещо което видях в един сайт "на мъжете не вярвай,на приятелите не казвай,от хората не се влияй и твоя живот ще стане рай,защото мъжете използват,приятелите предават,хората преовеличват и твоя живот огорчават!!!
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Хмм кофти ситуация, но според мен трябва да поговориш много сериозно и с двамата, защото тяхната постъпка си е чисто предателство към теб. Сама прецени дали си готова да преглътнеш това нещо и да продължиш отношенията си с тях, защото ако не си по-добре недей продължава контактите си с тях, тъй като тази мисъл постоянно ще те измъчва. Или го преглътваш и продължаваш с тях, или ги разкарваш и двамата и продължаваш...но без тяхТи решаваш. Успех
![]()
Ами малка си
Първоначално написано от Say It Right
Напили са се какво да се прави, приятела ти не е виновен,нали каза че е пил много - случва се!! Бил е съблазнен !! Обвинявай приятелката си .. тя е виновна!Тя те е предала!
The Spark
Той много добре знае защо не му говора,тя също но ги обичам прекалено много и двамата.. Бил е пиян,но аз съм на мнението че поне за миг траа да е помислил за мен и да се е спрял но било каквото билоПървоначално написано от black_wish
![]()
![]()
Той каза че не помни нищо вярвам му Мноооого благодаря и нa mese4ka,MoНuTo,comics i 5StaR
![]()
![]()
Ох,много кофти ситуацияАз мисля,че в този случай приятелката ти е доста виновна
Никак не е било честно от нейна страна да постъпи така!А относно приятеля ти-поговори с него,вероятно вече си го направила,и така...Разберете се и дано не се повтаря повече!Ай,късмет,мила
![]()
Обичам Ви!
Само мъничък съвет, имай го това едно на ум винаги и внимавай да не се повтори. твоят приятел а и приятелка ако те обичат както ти тях не биха го допуснали.но и не се притеснявай вие сте малки все ощеслед време ще осъзнаете найстина какво е любов и какво приятелство.
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
щом не помни нищо значи здравата се е натряскал... едва ли е мислил точно в тоя момент с коя кфо праи.. просто и аз съм имала такива пиянски мом. и после разпитфам всички кфо е ставало щото непомня нищо....
не е мислил, не е могъл... когато човек не е трезвен не обмисля кфо точно прави... не отдавай чак такова значение на тая целувка, не е била по любов (а това е много важно), по скоро не му давай да пие...
а с нея си поговори сериозно, тя като по трезва и тфоя приятелка е треало да се отдръпне, поне аз така си мисля... ако държиш на нея просто забрави случилото се, но наистина имай си 1 на ум, щото не се знае дали пак няма да нарави нещо... а тоя тфоя пияница - на 14 е - малко да понамали пиенето...![]()
![]()
![]()
айде, според мене треа да им простиш - алкохола не прощава, но ти поне можеш...
Мерси много ще му простя но ще му кажа че това е последният път в който му давам 2ри шансПървоначално написано от black_wish
Al3ksandra Благодаря и на теб
![]()
![]()
Заеби ги и двамата. Приятеля ти щом е направил такова нещо веднъж значи е 100% възможно да го повтори пак. А приятелката ти щом веднъж е направила такова нещо значи не й пука за теб и би предпочела момче пред теб - на тфа ако му викаш приятелство...
+ 1 и аз съм на това мнениеПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
Лелее сега съм доста обарканаПървоначално написано от megiii
![]()
![]()
но мисля да не ги заебавам
![]()
Първоначално написано от Fiki_
Ше сгрешиш, ако не ги заебеш според мене. Но щом така си решила...Но си имай едно наум: щом са направили такова нещо нищо чудно пак да се повтори
![]()
да възможно еПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
Но гиобичам и двамата ии...А ако го направят ще се опитам да им го върна и вече дори знам как
![]()
![]()
Еми нз дали ще згреша но .. Ако пак го направят съм си наумила как ще им го върнаПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
да се надяваме да не го повтарят въпреки че е възможно
![]()
Da tOva Mn Mi PriLi4a Na Ne6tO Koeto az NapRavix , NO mmoMi4eTo mi PostI i si ProdaljiXme vraZkata no sled slu4iloto se vrazkata ni ne be6e sa6tata i se razdelixme :SПървоначално написано от Fiki_
oh gorkata! miloto dojalq mi za tebe 4estno za6toto tova e super gadno!i verno gi zareji i dvamata! 1vo priqtelkata te e predala i 2ro 6tom mom4eto se celuva s tvoita fr kato e piqn taka moje i da spi s nqkoq bez da razbere! uspeh4eta!
Първоначално написано от Riot
Da tOva Mn Mi PriLi4a Na Ne6tO Koeto az NapRavix , NO mmoMi4eTo mi PostI i si ProdaljiXme vraZkata no sled slu4iloto se vrazkata ni ne be6e sa6tata i se razdelixme :S
Аха лелеее добро момиче ама пак ли е било с нейна фр мойта е бф![]()
da nai dobrata priqtelka i be6e no mislq 4e momoi4eto be6e svqsno i razbra 4e e samo edna celuvka i nqma da se povtori .. no ne6to m/y nas nepotragna i to re6i 4e 6te e nai dobre da sprem... i posle mi davashe samo naprazni nadejdi 4e moje pak da se saberem no az se ot4aqxПървоначално написано от Fiki_
...
Аха еми гадно ама щом ти е простила явно не ти дава празни надеждиПървоначално написано от Te4Yyy
Но решението си е твое..
Ако тя обича др я забрави ако можеш
Но ако тя още те харесва имаш шанс [по мое мнение де :P ] Е успех
![]()
Прости,но не забравяй!![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Em ne im se davai lesno napravi taka 4e te teb da zapo4nat da te tarsqt a ne ti tqh .. izdrazni gi po nqkakf na4in![]()