- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мразя го ;(
малилеййй тез приятелки голяма напаст бе... :^) и на мене една фр ми сви гаджето...уж имахме среща с него и с нея пък ас не можах да отида и те излезнали 2мата и отишли на барчи и от лаф на лаф зели че почнали са целуват...споко не си единствената милаПървоначално написано от Fiki_
заеби ги и 2мата и да не ти пука за тях...щото туй момче дет ма заряза зарад нея ся на колене ми лази
![]()
Не е оправдание, че се е напил, а пък още по-малко за твоята приятелка, която нарочно е отишла, за да се забият.Аз бих го скъсала и не бих се занимавала с него, защото в темата ти не пише, че съжалява, а и да съжалява, най-вероятно ще го направи втори път...Все пак сте на 14 и той не приема нещата толкова сериозно.
Целувката си е целувка! Независимо дали си на 14 или на 24!
Ще им го върнеш... хах и как? С една позната, когато разбрахме, че ходим с 1 и същ (бяхме на твоята възраст) казвахме как ще му го върнем... познай, че не стана.
Но ако искаш да страдаш - давай. Просто има хора, които ако не им е гадно за нещо не могат да живеят...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!