.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Тема: Мразя го ;(

Hybrid View

Re: Мразя го ;(

Цитирай Първоначално написано от Fiki_
    Тааа такам.Първо здравейте на всички Ходя с моя фр вече 5 месеца един петък той излезна...Аз бях наказана ама мойта фр също излезна,тя много си падаше по него така до тук добре,но той пи нз дали е пил много и тя пи но съвсем малко и отидоха в една дискотека и тамм се целуваха...Един мой фр веднага ми се обади и ми каза аз се ядосахх и почнах да плача Не му говорих 5 дена на нея също сега нз какво да правя.. Сиг ще си кажете : е какво 1 целувка..Да ама и двамата сме на 14 ии засега само това мисля че съм малка за др :P Помогнете какво да правя
    малилеййй тез приятелки голяма напаст бе... :^) и на мене една фр ми сви гаджето...уж имахме среща с него и с нея пък ас не можах да отида и те излезнали 2мата и отишли на барчи и от лаф на лаф зели че почнали са целуват...споко не си единствената мила заеби ги и 2мата и да не ти пука за тях...щото туй момче дет ма заряза зарад нея ся на колене ми лази

Мега фен Аватара на koalka
    Не е оправдание, че се е напил, а пък още по-малко за твоята приятелка, която нарочно е отишла, за да се забият.Аз бих го скъсала и не бих се занимавала с него, защото в темата ти не пише, че съжалява, а и да съжалява, най-вероятно ще го направи втори път...Все пак сте на 14 и той не приема нещата толкова сериозно.

Целувката си е целувка! Независимо дали си на 14 или на 24!
    Ще им го върнеш... хах и как? С една позната, когато разбрахме, че ходим с 1 и същ (бяхме на твоята възраст) казвахме как ще му го върнем... познай, че не стана.
    Но ако искаш да страдаш - давай. Просто има хора, които ако не им е гадно за нещо не могат да живеят...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си