- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как реагирате???
Здравеите на всичкизначи ето го и моя проблем ако може да се нарече така ....на 19 години съм имала съм вече доста бивши приятели (но съм спала само с един от тях,това си е лично решение) ами значи примерно тръгна с едно момче допада ми и всичко...,но като почне да се държи едно такова ами не знам как да го кажа (на втория ден и да ме пита къде ходи,с кой беше на кафе,от къде го познаваш тоя,за какво му махаш на тоя,кой ти званя и ако не му кажеш да ти вдигне скандал до бога или някви такива) и мн.ме дразнят и това става на втория ден след като сме тръгнали ами извинявам се ама и аз си имам приятели
какво да не си мисли че само него познавам ....!!! вие как сте с тези неща дразнят ли ви и ако да как се справяте??? аз защото ги режа на секундата ....,аз не живея заради тях или поне за сега .... разбирам да ходим 2-3 месеца пък то на втория ден ...
![]()
![]()
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Разбира се, че ще я отрежа.
Няма право да ми държи подобна сметка дори и да сме ходили 3 месеца, а ако това стане ще поговоря с нея и ако не се промени ще поговоря още няколко пъти и зависи до каква степен съм се привързал към нея ще преценя дали да я режа.
О ако ми го каже на 2рия ден просто ще си го отнесе. Всеки си има личен живот и никой няма право да ми държи сметка кого познавам и откъде го познавам. Разбирам да ходите сериозно и от дълго време... ама то това неговото е нахално... не бих го отрязала веднага, но ако на всеки втори ме пита откъде го познавам тогава вече бих се позамислила. Не обичам да ме ограничават![]()
EST
Първоначално написано от Say It Right
а, всяка жаба да си знае гьола.в момента когато някой започне да ми лази по нервите си го отнася, по един или друг начин. но пък аз всек ипът ги предупреждавам, че съм зла и проклета, да не съм им виновна аз, ако пренебрегнат този факт?
![]()
Epa shto da ne te pita ? Iska da te opoznae po-dobre ? Moje i toi da go poznava i da te pita ot kyde go znae6 !![]()
emi moq priqtel sashto e taka postoqnno pita dori kogato sme na kafe i si kajem neshto s 1 pritqlka na ushencetoi pita kfo sme si kazali pita za sichko i kat ne poluchi zadovolitelen otgovor se sardi
e da si priznaq i az pochnah da pitam
pone se radvam che ne mi proverqva telefona
![]()
Ми нормално е. Ревност, страх... Що просто не му кажеш с кой говоирш по тела, кой е тоя на койт си махнала и т.н. - едва ли имаш да криеш нещоНо ако продължава наистина сигурно ше ти е гадно...
Първоначално написано от MoHuTo
![]()
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
Ами не може всички да се дразнят за едно и също нещо, явно ти сама си го правиш. Примерно да говориш много свободно с приятелите си (особенно ако са момчета които приятела ти не познава...).Просто му обясни кой ти се обажда и това е... Не е толкова странно приятела ти да иска да знае с кой си говорила току що по телефона...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
На втория ден е прекалено.Какво правя ли-не взимам крайни мерки,но задължително говоря с момчето иии ако не разбере,че и аз съм човек,че и аз имам нужда от свобода-тогава вече е краят.Без приятелите си не мога и никой не може да ми забрани да ги виждам.Без свободата си също не мога да живея,затова не позволявам никой да ми я ограничава с въпроси от сорта на:"С кой беше?Какво прави?Кой ти се обади?Защо поздрави този?" и т.н.
Just haters make me famous! εĭз
Обясни му, как се чувстваш. Не е толкова трудно да говориш с момче... или момиче.
Не ми се е случвало, но определено ще бъде дразнещо.И най-вероятно ще му направя забележка.Рязането е прекалено, според мен.
govori s negoako se opraqt neshtata nqma smisul ot kusane
![]()
Наистина рязането е прекалено.Това е от прекалена ревност.Ако наистина те обича ще те разбере и ще сложи някакво по-нормална граница на ревността си.Поговори с него.Аз лично така бих направил ако половинката ми така реагира![]()
Хах ми не ми се е случвало чак толкова да ми държат сметка за тези неща.Сегашния ми приятел ревнува много и веднъж почна да се цупи,за това,че обръщах малко повече внимание на един приятел .... тогава седнахме и му обясних,че щом съм с него значи не искам друг и че са ми приятели и заради него няма да ги зарежа ... от тогава дори не е споменавал,че ревнува от някого.Не си и личи да проявява ревност на моменти.Просто седни и поговори.Обясни им,че трябва да ти имат повече доверие ...
Ставам и си заминавам. В една връзка държа на свободата и то не само моята, а и тази на приятеля ми. Ревността и задушаващите момчета просто ме побъркват, така че и аз постъпвам като теб
А за поста от предната страница, за каква ревност и любов говориш, като момичето говори за самото начало на връзките и?
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
+1Първоначално написано от MoHuTo
много ви благодаря за отговорите и за това че мми помогнахтеще говоря но ако не стане и този път ...
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Това е така,защото човекът до теб изпитва силни чувства и иска някакси да те запази само за него си.Това наистина е много дразнещо,но когато имаш удобен момент поговори си с него сериозно.
Emi s moito gadje nqmam takiva problemi!Makar 4e az si revnyvam gledam mn da ne go pokazvam za6toto i toi ima pravo na prostranstvo.Neobi4am da pritiskam 4oveka koito obi4am!!! A tozi,s koito si trugnala po dobre go reji za6toto 6te ti suzdava mnoooogoooo problemi!!!