.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Не се получава...

Значи с моята приятелка сме от доста време заедно. Аз съм на 17, а тя на 16 и вече доста време чакахме. Усещам, че тя е готова, но аз се притеснявам. Имал съм контакт преди само с едно момиче,но тя не беше девствена като сегашната ми приятелка. Преди често сме били близо, но тя не беше готова,а и ведзнъж аз се притесних. Пр нз какво става , явно защото много ми пука за нея. Веднъж сложих презерватив и ми спадна. Преди нея не съм имал такива проблеми, а тя е прекрасна. Явно е на психическа основа. Просто оттогава с нея не съм слагал презерватив, просто сме били заедно без да го правим(само любовна игра). А знам че тя не разбра тогава че толкова се притесних защото спряхме докато я подготвях и я заболя. Просто ако някой може да ми помогне, с нея се чувствам като девствен - пр явно за първи път го правя с любов. И ако някой може да ми помогне с предположения за това защо ми спадна и да ми каже за най-удобни презервативи, защото използвах Дюрекс тогава.
    Мерси предварително

т.7
    krem4et0

ми пробвай с по голям - тоя може да ти стяга...
    или не си се възбудил достатъчно...

Абе явно много се притесняваш. И от какво не ми е ясно. Бъди сигурен, че дори да не си много добър в леглото, това няма да и направи голямо впечатление, щом и на нея и е за първи път. Пък и съм обедена, че тя се притеснява 12000 пъти повече от теб, така че действай, като мъж и давай смело, щото като показваш, че се притесняваш ще и бъде много кофти и това няма да остави добри спомени за първия ви път заедно.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Pritesnqva6 se i nikoi nqq kak da ti pomogne ot tuka ,osven samiq ti i ne e problema v prezervativa

Мега фен Аватара на amatorium
    Povechko uverenost. Pomni, che tq razchita na tebe da i pokajesh putq...
    Eating isn't cheating - Arnold

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"

Re: Проблемче

Цитирай Първоначално написано от mmmada123
    Значи с моята приятелка сме от доста време заедно. Аз съм на 17, а тя на 16 и вече доста време чакахме. Усещам, че тя е готова, но аз се притеснявам. Имал съм контакт преди само с едно момиче,но тя не беше девствена като сегашната ми приятелка. Преди често сме били близо, но тя не беше готова,а и ведзнъж аз се притесних. Пр нз какво става , явно защото много ми пука за нея. Веднъж сложих презерватив и ми спадна. Преди нея не съм имал такива проблеми, а тя е прекрасна. Явно е на психическа основа. Просто оттогава с нея не съм слагал презерватив, просто сме били заедно без да го правим(само любовна игра). А знам че тя не разбра тогава че толкова се притесних защото спряхме докато я подготвях и я заболя. Просто ако някой може да ми помогне, с нея се чувствам като девствен - пр явно за първи път го правя с любов. И ако някой може да ми помогне с предположения за това защо ми спадна и да ми каже за най-удобни презервативи, защото използвах Дюрекс тогава.
    Мерси предварително

ръгаи смело !!

Времее да се обединим!

ако намериш LifeStyles UltraThin може и да ти харесат повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си