Цитирай Първоначално написано от mullated
elf40 изказваш се неподтотвен.Разбирам, че имаш симпатии към МакОС, но приказваш вече глупости.Мога да ти дам тонове с информация за дупки в сигурността, за malware и т.н., но съм нов потребител и не мога да ти постна линкове...Я се поразтърси за openBSD и виж колко дупки има в сигурността - 2 за последните 10години !!!Вкъщи сървъра ми е с oBSD и мога да ти кажа ,че сигурността е на доста високо ниво.
MacOS има включено изпълнение на BSD на UNIX ...Linux, *BSD, MacOS, Sun Solaris .... всички те са unix базирани.Това,че MacOS може да инсталира портовете на freeBSD посредством Darwin не означава,че я съдържа в себе си.ОС да вкючва в себе си unix и freebsd ми звучи доста абстрактно и невероятно...както и да е.
Виж ся аз какво ще ти обадя ти ако можеш да ми дадеш линкове към дъпки в сигурноста аз сякаш не мога да намеря суматии вируси и т.н. за линукс............ аиде потърси в нета да видиш че са повече и че мас е наи сигурната ос.................. сравнена със ЛИНУКС И windows,нямам симпатии към мас аз говоря реални неща.......... ти какво мислиш че почти сичко не е пачнато теи ли и някакви дупки от няколко години още са активни............ стига фантазии..... твоито бсд дет ми го хвалиш имат смотан графичен интерфеис........... а apple е класика в жанра.....

Първия комп е на епъл първата платформа с графична среда е на епъл
нещо да добавиш с твоите бсд-та?