- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Вярвате ли в съдбата?
Nqma sadba no i 4owek ne moje da kaje kakvo shte naprawi zashtoto we4e go e naprawil.
да вярвам в съдбата също така вярвам че с действията си можем да променим живота си, но не и съдбата си
towa qmashe mnogo smisal
Вярвам в собствените си сили! И в Волята на Тангра да ме закриля!
Нищо не е случайно, и всичко което ти се случва е заради Божия промисъл за всички хора.
Така....
пъвро любовта е хормон,който не е вечен....до колкото си спомням траеше 3 месеца или 3 години(не съм сигурен,четох го тва отдавна),после действат други хормони които карат тялото да изпитва близот и привързаност към друг човек,но не е същата любов.
второ....предначертани работи и съдби няма.....всеки сам си кове съдбата с действията които извършва с думите които говори и с решенията които взема.
No kakvoto i da naprawish to we4e e stanalo.
Ave Fortuna!
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Ария от Carmina Burana на Карл Орф ,а колкото до второто не съм навит.Първоначално написано от Christ
![]()
No one can't ghange it's desteny!
Ае лека, че лягам.![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Vqrvam! moite problemi sa zalojeni v sudbata .. puk za onazi sudba (lubovta ;D)ne.. nevqrvam..
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
не всичко е това което сам си направиш![]()
![]()
Не вярвам в съдбата. Ти си градиш съдбата. Живота си е твой , каква е тръпката ако знаеш че всяка една твоя крачка е решена не от теб а от съдбата ти?
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Някой да дефинира думата съдба, че може да се разбира по няколко начина? Щото тъй и вярвам, и не вярвам в съдбата.
Ако съдбата на всеки е написана,живот губи очарованието си.Как да вземеш едно решение,като знаеш че някъде е било написано на избереш едния път,обаче къде отива теориятаако избереш другия път и живота ти се промени коренно.Всеки сам си гради бъдещето.
По-скоро вярвам в това,че човек сам определя съдбата си.
Естествено, че няма такова нещо като съдба!Нямам си и дея кой го е измислил, ама едва ли е бил много трезвен тогава.Всичко е просто съвкупност от различни действия или бездействия.
Е как кой....някой вярващ,който си е мислел че господ му помага и че като си е блъснал пияната глава в някое дърво така е трябвало да стане,понеже така му е било писано още преди да се роди....било му е писано да се блъсне в дървото....
нем, за мен съдба няма. Живота е такъв какъвто си го направиш, а и съдбата е нещо относително, нещо, което неможе да се докосне, нито да се види...Има една мисъл, че слабите поверяват живота си на съдбата, силните го оправляват сами..........аз смятам тка....
Абе какво говориш за вярващите като нищо не разбираш! Никой вярващ не си мисли такива неща! Вие сте нагли!Първоначално написано от k`man
Аз не съм нагъл...![]()
Абе я си изказвай мнението , без да обиждаш ... ако обичаш.Първоначално написано от Nam3less3
![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Обида е да говориш и да пишеш глупости за неща, от които не разбираш.Първоначално написано от mistake
Kато те гледам теб едва ли разбираш повече от мен.Първоначално написано от Nam3less3
Дж.Селинджър