.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    В прав текст ! Какво толкова срамно има ? Даже в някои случаи би звучало сладко или секси да си девствен (поне за мен, де) .
    ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain

Тва не се казва 'обикновено', един път е достатъчен.. Ако ти се наложи втори, значи първото ти момче е било крайно некадърно

Е, това е отговора!

Голям фен
    emi to ma pita

абе беше ми малко странно като му го казах, ама к'во толкова. Тъпо е да го лъжеш, а още по-кофти е да го оставиш сам да разбере. Момчето си е имало очаквания и ще се стъписа първоначално По-хубаво да си знае предварително.

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    nesmqtam 4e za takova ne6to trqbva dase laje
    Много ясно!То,ако го излъжеш той няма да знае как да подходи към теб

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Когато бях девствена не съм правила нищо, то си ми и личеше. Без да казвам на момчето, то си знаеше, че нямам опит.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

ами преди когато бях,ако ме питаха с гордост казвах че съм без да увъртам и т.н.

Град
    Бургас
    при мен първия път беше много невероятен... Бяхме на един купон и стана страшно спонтанно...досега даже може да се каже,че не съм го правила толкова спонтанно колкото първия път...просто вече бяхме голи и той точно щеше да ми го вкара и аз му казах:
    "Мило,трябва да ти кажа нещо..."
    "Какво?"
    "Тва ще ми е първия път..."

просто така се получи....изобщо не се притеснявай да казваш,че си девствена
    Най-същественото е невидимо за очите...

Как да кажа , че съм девствен ли?
    Еми според мен не е толкова трудно , дори веднъж бях вече недевстен , но колкото и странно , взех та казах - "Девствен съм"... Странно , но после някак си и се кефех. (да ви кажа , направих го на 16... (ФЪК!) , момичето много ми харесваше ДА , но съжалявам , че го направих на толкова!!! И затова казах , че съм девствен , при положение , че не съм бил девствен...)
    НЕ е неудобно , да кажа , че съм девствен.

Но за това как ще кажеш , че си девствен е лесно:
    "Ти девствен ли си?"
    "Да!"

Толкова ли трудно беше?
    За мен не , но тези малки "големи" момиченца на по 12-13 години , им е ужасно трудно и дори да кажат "Девствена съм" , довечера ще реве със пълна сила...

Както и да е.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    em az napravo si go kazvam ... na 14 sam i ne mislq 4e e sramno
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Re: Как казвате, че сте девствени ?

Цитирай Първоначално написано от ~ChocoLaTe~F~
    Как обикновено казвате на някого,че сте девствени? В прав текст...лъжете го,оставяте го сам да разбере И неудобно ли ви е да го кажете ?

Обикновено... Все едно го казвам на мнооого хора, все едно бих оставила мнооого хора и то неведнъж да разбере сам, че съм девствена. Все пак един път съм девствена, веднъж ще случа на човек, когото наистина го интересува това и му трябва тази информация, няма как да кажа "обикновено" как споделям този факт на човека до себе си. Освен това, ако ще правя секс с когото и да било, в никакъв случай не би ми бил толкова чужд, че да не знае дали съм девствена, или не. Само за пример - с приятеля ми сме заедно 9 месеца и още не сме мачкали чаршафите заедно, може би няма да стане и в близките няколко месеца...
    Не ми е неудобно да кажа, че съм девствена. И не виждам нищо необикновено на близо 17 да си все още непорочен.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Веднъж ми се наложи да отговоря на въпроса "Девствена ли си?" Не го смятах нито за срамно, нито за смешно. След това отговора се промени...

Град
    старчески дом
    Ми то се подразбираше,че съм...

Аз пък не му казах.И той не разбра
    След време му казах,че ми е бил първия,ама не ми повярва...
    Ако човека има достатъчно опит обаче ще разбере със сигурност.

emi mn lesno kazva6 si go direktno hi4 ne mi puka za dr puk ako te sa praeli i sa na moqta vuzrast ili po malki stava mn zdrav bazik

Хах добре...повечето постъпват така...Ама ако преди това си разказал на всички,че не си и той знае това?Как се процедира тогава?Конкретния случай си замълчала и чак при влизането момчето разбрало.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си