- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как казвате, че сте девствени ?
В прав текст! Какво толкова срамно има
? Даже в някои случаи би звучало сладко или секси да си девствен (поне за мен, де)
.
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
![]()
![]()
Е, това е отговора!![]()
emi to ma pita
абе беше ми малко странно като му го казах, ама к'во толкова. Тъпо е да го лъжеш, а още по-кофти е да го оставиш сам да разбере. Момчето си е имало очаквания и ще се стъписа първоначалноПо-хубаво да си знае предварително.
Много ясно!То,ако го излъжеш той няма да знае как да подходи към тебПървоначално написано от aanitogb
![]()
Когато бях девствена не съм правила нищо, то си ми и личеше. Без да казвам на момчето, то си знаеше, че нямам опит.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ами преди когато бях,ако ме питаха с гордост казвах че съм без да увъртам и т.н.![]()
при мен първия път беше много невероятен...![]()
![]()
Бяхме на един купон и стана страшно спонтанно...досега даже може да се каже,че не съм го правила толкова спонтанно колкото първия път...просто вече бяхме голи и той точно щеше да ми го вкара и аз му казах:
"Мило,трябва да ти кажа нещо..."
"Какво?"
"Тва ще ми е първия път..."
просто така се получи....изобщо не се притеснявай да казваш,че си девствена![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
Как да кажа , че съм девствен ли?
Еми според мен не е толкова трудно , дори веднъж бях вече недевстен , но колкото и странно , взех та казах - "Девствен съм"... Странно , но после някак си и се кефех. (да ви кажа , направих го на 16... (ФЪК!) , момичето много ми харесваше ДА , но съжалявам , че го направих на толкова!!! И затова казах , че съм девствен , при положение , че не съм бил девствен...)
НЕ е неудобно , да кажа , че съм девствен.
Но за това как ще кажеш , че си девствен е лесно:
"Ти девствен ли си?"
"Да!"
Толкова ли трудно беше?
За мен не , но тези малки "големи" момиченца на по 12-13 години , им е ужасно трудно и дори да кажат "Девствена съм" , довечера ще реве със пълна сила...
Както и да е.
em az napravo si go kazvam ... na 14 sam i ne mislq 4e e sramno![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Първоначално написано от ~ChocoLaTe~F~
Обикновено... Все едно го казвам на мнооого хора, все едно бих оставила мнооого хора и то неведнъж да разбере сам, че съм девствена.Все пак един път съм девствена, веднъж ще случа на човек, когото наистина го интересува това и му трябва тази информация, няма как да кажа "обикновено" как споделям този факт на човека до себе си.
Освен това, ако ще правя секс с когото и да било, в никакъв случай не би ми бил толкова чужд, че да не знае дали съм девствена, или не. Само за пример - с приятеля ми сме заедно 9 месеца и още не сме мачкали чаршафите заедно, може би няма да стане и в близките няколко месеца...
Не ми е неудобно да кажа, че съм девствена. И не виждам нищо необикновено на близо 17 да си все още непорочен.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Веднъж ми се наложи да отговоря на въпроса "Девствена ли си?" Не го смятах нито за срамно, нито за смешно. След това отговора се промени...
Ми то се подразбираше,че съм...
Аз пък не му казах.И той не разбра![]()
След време му казах,че ми е бил първия,ама не ми повярва...![]()
Ако човека има достатъчно опит обаче ще разбере със сигурност.![]()
emi mn lesno kazva6 si go direktno hi4 ne mi puka za dr puk ako te sa praeli i sa na moqta vuzrast ili po malki stava mn zdrav bazik
Хах добре...повечето постъпват така...Ама ако преди това си разказал на всички,че не си и той знае това?Как се процедира тогава?Конкретния случай си замълчала и чак при влизането момчето разбрало.