- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нещо против депресия/нерви?
Здравейте.
Постоянно се филмирам....търся някакви измислени проблеми във всичко.Много често изпадам в депресии,треперя и се нервя.Ако има някое лекарство,което е помогнало на вас ми споделете.Пила съм валериани,валидоли,прозак, ианксит и мента + глог + валериана ама те всичките са слабички и ми е интересно ако има друго хапче,което е помогнало на някой от вас.
Трева момиче,това е!
Успех!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Пробвай да идеш на психиатър...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Не Психиятър, а Психолог!![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
От къде знаеш аз за кое искам да кажа?Първоначално написано от vikiiitooo
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от ell_ownz
Отлично знам кое за какво е .. затова я прашам там ...
За нещо друго искате ли да ме поправите?![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Аз също смятам, че един преглед при психолог няма да ти навреди.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Или по-скоро психотерапветПървоначално написано от vikiiitooo
Зависи от естеството на проблемите. Ама психиатър в никакъв случай де
![]()
Ходила съм на психолог...уж най-добрия тук,а той през цялото време говореше по телефона за агнешко с приятелите сиСигурно се досещате,че "много ми помогна".
ами отиди при другПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
щом е говорел по тела през цялото време значи не е най-добрия
![]()
Ох, и аз съм в подобно положение...
We need help...
,,....Бъди това, което си, радвай се на малките неща в живота, да не ти пука какво мислят другите за теб, пък каквото ще да става...."
\Първоначално написано от CrAzY^F
/
Май зелената рецепта те очаква- каквото и да ти препоръчаме (по-силничко), без нея няма да го купишКонсултирай се с психиатър.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Най-добре отиди на друг психолога пък аз преди вземах "ципралекс" едни хапчета ама за по-различна причина, общо взето ти трябва такъв вид лекар
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.