.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Наказана ли съм?

историята е следната-миналата година имаше едно момче.той много ме харесваше, аз исках да сме само приятели.станахме приятели.аз само си играех с него, използвах го като отдушник, човек, който ми повдигаше самочувствието, когато ми беше гадно. обаче в един момент нещата коренно се промениха. разбрах, че онзи, заради който бях отрязала въпросното момче, не струва. разбрах, че човека който си струва е именно добрия приятел....само май късно се усетих.в момента съм страшно увлечена по него.обаче не съм сигурна дали той не ме е забравил.има моменти, когато сякаш нещата са си по старому, много е мил с мен, флиртуваме и така нататък.обаче има моменти, когато сякаш съм никоя, сякаш никога не е имало нещо между нас.страх ме е че той ме мрази, че никога няма да ми прости всичко което направих и се държи мило само за да си поиграе с мен, както аз с него.и всеки ден се чудя-мрази ли ме или просто ме наказва защото още му пука за мене?

интересно, точно така е и с мене

със сигурност си наранила гордостта му и едва ли ще те иска отново, аз лично се опитвам да сведа контактите си с това момиче до минимум (далече от очите, далече от сърцето са казали хората)

нали знаеш защо истинските мъже не са с истински жени: защото истинския мъж не предлага 2 пъти, а истинската жена не се съгласява от първия път!
    ае успех

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Много често се получава така... осъзнаваме какво имаме но късно. Защо просто не поговориш с това момче. Ако е толкова добър приятел ще те разбере и може да започнете да излизате и т.н....
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    miiii nz... strannoto e 4e pri teb liubovta ( nali ako tova e istinskata ti liubov ) e do6la s vremeto! obiknoveno liubovta te porazqva iznevidelica a ne idva sled mn razgovori i t.n.! pomisli... moje pyk prosto da si zaslepena i da si misli6 ( nali sled provala s toq dr ) 4e tozi tvoi fr e edinstveniq koito te haresva! nz uspeh4eta kakvoto i da izleze sled tova
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Попитай го, кажи му чувствата си и ако те харесва, той ще ти направи някакви знаци.

Град
    tam!!! (love) ~>
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    miiii nz... strannoto e 4e pri teb liubovta ( nali ako tova e istinskata ti liubov ) e do6la s vremeto! obiknoveno liubovta te porazqva iznevidelica a ne idva sled mn razgovori i t.n.! pomisli... moje pyk prosto da si zaslepena i da si misli6 ( nali sled provala s toq dr ) 4e tozi tvoi fr e edinstveniq koito te haresva! nz uspeh4eta kakvoto i da izleze sled tova
    а не не не!не е така! и при мен се случи нещо подобно като с авторката... отначало не изпитваш нищо към Него,но с времето след като опознаеш характера му се влюбваш и то не във визията му а в характера... ех,любов,любов...но тогава се оказва късно...
    айди успех

Nai-dobriq priqtel i nai golemiq vrag e istinata.Ako imash chystva kum tova mom4e ne se kosi davai.Pogovorete puk kvot stane.Ako te iska hubavo ako ne jivotut produljava i bez nego![/b][/i]
    Животът е такъв какъето си го направиш!!!!

държи ли си мило има чуства ... ако нямаше,нямаше да си губи и времето с теб пробвай .... ако сгрешиш мога да кажа че всеки прави грешки въпреки че се съмнявам да грешиш ...
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Еми случва се...Поговори с него,кажи му какво си разбрала...По-добре късно, отколкото никога...Успех!

10x за всички съвети...сега чак разбирам какво му е било на него миналата година, като съм го отбягвала, щом не съм била на кеф, като съм си правила каквото си искам и като съм му говорила неща, от които само е боляло...
    "нали знаеш защо истинските мъже не са с истински жени: защото истинския мъж не предлага 2 пъти, а истинската жена не се съгласява от първия път!
    ае успех"- ей тая реплика е велика...само се надявам той да не е истински мъж

Цитирай Първоначално написано от slan4iceto_n
    10x за всички съвети...сега чак разбирам какво му е било на него миналата година, като съм го отбягвала, щом не съм била на кеф, като съм си правила каквото си искам и като съм му говорила неща, от които само е боляло...
    "нали знаеш защо истинските мъже не са с истински жени: защото истинския мъж не предлага 2 пъти, а истинската жена не се съгласява от първия път!
    ае успех"- ей тая реплика е велика...само се надявам той да не е истински мъж
    Успех. И надявам се вече няма да се отнасяш с хората като вещи!
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Mislq,che si dlajna da opitash da badesh s nego.Nie nqma ot kade da znaem dali te iska oshte ili ne,no znaem,che trqva da se opitash da badesh s nego.

ami sled kato ste dobri priqteli,ne bi trqbvalo da se pritesnqva6 ot nego ili ne6to takova.prosto otidi pri nego i go popitai direktno-da ili ne-sled tova ot otgovora mu zavisi kakvo 6te stane natat1k.
    My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Защо просто не се опиташ да говориш с него .... ? ако наистина е изпитвал нещо към теб ... може това да продължава .. но ако не го попиташ ... няма да разбереш .... отношението му може вече да се е превърнало в навик ....
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на koalka
    Заслужаваш да се чудиш сега дали е искрен или не, като така гадно си постъпила с момчето, а той през цялото време те е разбирал и е бил до теб.Но момичетата сме много зле...факт - тичаш след онзи глупак, и когато видиш какъв е, отиваш при другото момче, защото вече си сама и "прозряваш" истината...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си