Male mnogo gadna sluchka ti se e sluchila.

I az da spodelq kak lqtoto bqh na more i ednata vecher ne se chustvah dobre i s priqtelqt mi reshihme da izleznem da si kupim neshto za qdene i da se preberem v hotela,iskahme da prekarame vecherta tam.
Bqh si vzela chantata s men koqto se prekarva prez ramo i stoi gore-dolu na zadnika ti.V edno stranichno djobche si bqh slojila protmoneto.
Chakam az da si kupq palachinka,a priqtelqt mi na sasednoto zavedenie chaka da si vzeme hamburger.
Chakam na edna dalga opashka i do men edna palnichka mlada jena s mnogo zlato i edni golemi ochla,polovinata i lice beshe skrito sas tqh.
Priqteli mi si kupil hamurgera i idva pri men i mi podava pari i az kazvam "Ne nqma nujda az shte platq" i v momenta v koito se obrashtam da vzema protmoneto gledam edna raka v stranichnoto djobche i poglejdam nagore i atq vednaga si mahna raka.Za moment si pomislih,che e nqkakva poznata i se probva da me izbazika.
Obrastam se kam priqtelqt si raztreperena(za prav pat popadam v takava situaciq)i nishto ne mu kazah.Posle kogato se obarna neq veche e nqmashe i az kazah na priqtelqt si kakvo e stanalo i toi mnogo se qdosa,no vajnoto e,che ne moja da mi vzeme protnoneto v koeto imashe okolo 200 leva imah i 50? i dokumenti i karta za bankomat-ujas imah kasmet.

P.P Na edin lager v Afrika pokanih edna arabka v staqta mi i posle mi lipsvaha 20 Dinara koito se ravnqvat grubo kazano na 20 leva.