- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесват ли момичетата да ги галят ?:)
Става въпрос ако имаш някакви симпатий към някое момиче (и виждаш че и тя има някакви симпатий към теб--но не сте гаджета)да я погалиш(по ушето или вратлето например) или да си поиграеш с косата й...интерсно ми е дали ви харесва
![]()
Нз за момичетата, ама аз изпитвам душевно задоволство като си играят с косата ми![]()
The Spark
ами.. да.. Ако и момичето има някфи симпатии...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първо би трябвало да има малко думи и малко словестно опознаване,а след това момичето си дава знак когато е готова.И да принципно всички обичаме проявите на нежност,иска ли питане.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
boooje kakyv vypros! mn me radva taq tema!otgovora: OBOJAVAME DA NI GALQT, da ni celuvat, da ni gu6kat i vs takiva ligotiiki! ( oh raz4uvstvah se i az iskam nqkoi da me gu6ne!
)
Първоначално написано от Riot
mnogo bih se zaradvala sladur![]()
Ми естествено, че е приятно. Ама внимавай да не ти се падне някоя истеричка, дето да се разбеснее, и да не ги приеме както трябва![]()
Еми да... ама само трябва да си сигурен, че симпатиите да са взаимни, иначе...
Определено ми харесва... дори и да не са чак толкова взаимни симпатиите.. стига само да не е някой който не понасям![]()
![]()
![]()
![]()
az otka4am kato me pogali6 po vrata.I mn mn ot momi4etata obi4at da budat galeni!!!
Животът е такъв какъето си го направиш!!!!
А това дава ли бонус точки(така да се изразя) към пътя за спечелването на въпросното момиче.
![]()
Е... разбира сеПървоначално написано от zik{}
![]()
o boje tva daje si e kliu4a ako ne si ot teq sramejlivite i momi4eto nali te haresva 6toto ina4e takyv 6ut 6te ti bie 4e 6te izleti6 do germaniq i 6te 6e vyrne6 obratno!![]()
kvi bonus to4ki, djakpot napravo!![]()
Хехеее и аз искам някой да ме гушнеееЛелей обожавам особенно ако харесвам парфюма му
![]()
И ако са му нежни рачичките...
Ах колко ми е приятно политам в небесата
![]()
![]()
![]()
What i want is obvious , what i love is unique
Я ела тук !Първоначално написано от soulja_girl4e
![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Mi vsi4ki momi4eta obi4ame da ni galqt, gu6kat, celuvat i izob6to da ni glezqt, az napravo otka4am kogato nqkoi me gu6ne :P .I sega mi se priiska gu6 :P .
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
А относно да прокарвам пръсти в косата като нежно масажирам главата?
Разбира се,че ще ми е приятно.
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
awe da gluposti! ne, sa primerno q pogali po u6eto ili vratleto ili kosata ako tolkova si re6il i kaji "mn si meki4ka i nejna" a ne ne6to tam da i 4a6e6 glavata!Първоначално написано от zik{}
![]()
Ок тая част може и да я пропуснаПървоначално написано от soulja_girl4e
...ама не можеш да отречеш че няма да ти стане яко (поне на мене мн ми харесва )
:P
dobre de pravi kakvoto iska6!Първоначално написано от zik{}
moje da ne i kazva6 tova ama samo ne q masajirai po glavata! prokarvai prysti pravi kakvoto iska6 no masaja... tova e moqt syvet
![]()
Oki 6te te poslu6amПървоначално написано от soulja_girl4e
...zatova q pusnah temata da razbera koe vi haresva i koe ne
![]()
![]()
Ако на някоя и е скучно, да дойде да се галим заедно![]()
![]()
The Spark