- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесват ли момичетата да ги галят ?:)
ooo sexyПървоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
Става им много хубаво като ги галиш по пържолата..Иначе аз обичам да ме галят по гърба, ако има желаещи да заповядат
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ае пич нии с моита сме гаджета и го праиме това и да ти кажа харесва иПървоначално написано от zik{}
)))) теи че няма да сбъркаш!
Обожавам да ме галят по главата или да си играят с косата ми...направо се разтапям....
offline forever!
Ooo da opredeleno tova 6te nakara ne6tata da trugnat o6te po dobre.Az li4no obi4am zaka4kite.![]()
Ако имам симпатий към момичето навсякъде , където ме докосне/погали , ще ми хареса определено !![]()
Ако ще галиш момиче: РАЗБИРА СЕ!![]()
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
оо определено, особено в два случая- леко да ме хванат през кръста и да сложат глава на рамото си , или докато е срещу мен да отдръпне леко косата ми и да обгърне врата ми с ръце...![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Естествено, че ми харесва, ако го прави точния човек - демек, ако те харесва ще й е приятно.
Ако си сигурен, че момичето има симпатии, това е хубав начин за флирт ;D Аз бих умряла от кеф от такъв флирт![]()
Миси за яките отговори...но доста от тях включваха това "дали съм сигурен "
....със сигурност не мога да кажа
...но ето няколко признаци които забелязах
....1)говоря например с някой(от женски пол
),тя ме гледа (доста продължително) и когато погледите ни се срещнат ,тя се усмихва леко и свежда глава.....2)смеем се когато си говорим или обсаждаме нещо
...3) и ако има нещо ме търси
..има и др...нз вие ми кажета има ли нещо(поне малко
)
Давай пич!Свали я на земята!Скрий и шапката!Покажи и кой е най-добрият!Ние сме с теееб!!!
Мдам много добра стратегия да завладееш момичето![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
определено...Първоначално написано от zik{}
![]()
mnogo e hubavo..napravo neveroqtno ...a da ne govorim kogato e ot nqkogo,kogoto naistina haresva6.togava napravo politam ot ydovolstvie![]()
someone else...
Мхммм, особено ако те гали някой когото харесваш или обичаш![]()
![]()
Всъшност съм си направил график
остават ми 11 дни....след това ще й призная официално за мойте чувста
...през това време трябва да дам всичко от себе си да ме хареса още повече
![]()
ohh az mn obi4am da me galqt po vrutleto... :P
Първоначално написано от 5StaR
i ne samo s kosata i s vratlenceto i s ushenceto i s rachichkite i s krachencata i si............![]()
Първоначално написано от 5StaR
i az sam takaizob6to vsqkakuv nejen dopir do kojata ili kosata mi napr nastruxvam ot kef
ayuuu tfa me kara naprao da iztrupna![]()
no razbira se momi4eto trqbva da ima pone malko simpatii ina4e 6e ti tegli 1 psufnq
![]()
wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca
OoOo daa p0 vrataa ili da me celuva da me pregrashta a az da legna na gardite muu maika mu milo kade sii![]()
![]()
Аз лично не познавам момиче,на което да не му харесва така че...![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
I az obi4am,poburkvam se ot kef daje.![]()
Edno mom4e ot moeto daskalo mnogo mi haresva kosata,i kato mine pokrai men i samo mi q pipa i mi se usmihva.
![]()