.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Ако на някоя и е скучно, да дойде да се галим заедно
    ooo sexy
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Става им много хубаво като ги галиш по пържолата.. Иначе аз обичам да ме галят по гърба, ако има желаещи да заповядат
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Re: Харесват ли момичетата да ги галят ?:)

Цитирай Първоначално написано от zik{}
    Става въпрос ако имаш някакви симпатий към някое момиче (и виждаш че и тя има някакви симпатий към теб--но не сте гаджета)да я погалиш(по ушето или вратлето например) или да си поиграеш с косата й ...интерсно ми е дали ви харесва
    Ае пич нии с моита сме гаджета и го праиме това и да ти кажа харесва и )))) теи че няма да сбъркаш!

Обожавам да ме галят по главата или да си играят с косата ми...направо се разтапям....
    offline forever!

Ooo da opredeleno tova 6te nakara ne6tata da trugnat o6te po dobre.Az li4no obi4am zaka4kite.

Ако имам симпатий към момичето навсякъде , където ме докосне/погали , ще ми хареса определено !

Ако ще галиш момиче: РАЗБИРА СЕ!
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

оо определено, особено в два случая- леко да ме хванат през кръста и да сложат глава на рамото си , или докато е срещу мен да отдръпне леко косата ми и да обгърне врата ми с ръце...
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че ми харесва, ако го прави точния човек - демек, ако те харесва ще й е приятно.

Ако си сигурен, че момичето има симпатии, това е хубав начин за флирт ;D Аз бих умряла от кеф от такъв флирт

Град
    Plovdiv
    Миси за яките отговори ...но доста от тях включваха това "дали съм сигурен " ....със сигурност не мога да кажа...но ето няколко признаци които забелязах ....1)говоря например с някой(от женски пол ),тя ме гледа (доста продължително) и когато погледите ни се срещнат ,тя се усмихва леко и свежда глава.....2)смеем се когато си говорим или обсаждаме нещо ...3) и ако има нещо ме търси ..има и др...нз вие ми кажета има ли нещо(поне малко )

Град
    somewhere over the rainbow
    Давай пич!Свали я на земята!Скрий и шапката!Покажи и кой е най-добрият!Ние сме с теееб!!!

Мдам много добра стратегия да завладееш момичето
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: Харесват ли момичетата да ги галят ?:)

Цитирай Първоначално написано от zik{}
    Става въпрос ако имаш някакви симпатий към някое момиче (и виждаш че и тя има някакви симпатий към теб--но не сте гаджета)да я погалиш(по ушето или вратлето например) или да си поиграеш с косата й ...интерсно ми е дали ви харесва
    определено...

Град
    In Devil's Castle
    mnogo e hubavo..napravo neveroqtno ...a da ne govorim kogato e ot nqkogo,kogoto naistina haresva6.togava napravo politam ot ydovolstvie
    someone else...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Мхммм, особено ако те гали някой когото харесваш или обичаш

Град
    Plovdiv
    Всъшност съм си направил график
    остават ми 11 дни ....след това ще й призная официално за мойте чувста ...през това време трябва да дам всичко от себе си да ме хареса още повече

ohh az mn obi4am da me galqt po vrutleto... :P

Нз за момичетата, ама аз изпитвам душевно задоволство като си играят с косата ми

i ne samo s kosata i s vratlenceto i s ushenceto i s rachichkite i s krachencata i si............

Нз за момичетата, ама аз изпитвам душевно задоволство като си играят с косата ми

i az sam taka izob6to vsqkakuv nejen dopir do kojata ili kosata mi napr nastruxvam ot kef

ayuuu tfa me kara naprao da iztrupna no razbira se momi4eto trqbva da ima pone malko simpatii ina4e 6e ti tegli 1 psufnq
    wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
    oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca

OoOo daa p0 vrataa ili da me celuva da me pregrashta a az da legna na gardite muu maika mu milo kade sii

Аз лично не познавам момиче,на което да не му харесва така че...
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    I az obi4am,poburkvam se ot kef daje. Edno mom4e ot moeto daskalo mnogo mi haresva kosata,i kato mine pokrai men i samo mi q pipa i mi se usmihva.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си