- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесват ли момичетата да ги галят ?:)
Ами да сладко е,стига да има симпатии,ще се получи още по-добре!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Даа, обожавам да си играят с косата ми и да ме гушкат, ама от ония мечо-гуш![]()
Определено си е джакпот (както казаха преди мен).
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Poneje e mnogo dulga i ... Na nas ni haresva gajeto da ni gali , ne nqkakuv muhlio , koito ima simpatii ...Interesnoto mi e kak shte otidesh i shte q pogalish , ako ne se poznavate ! Obmislqi vuprosa predi da pishesh!Първоначално написано от 5StaR
![]()
Starhotno e da te galqt po kosata!Umiram si ot kef!!!!!nz za drugite ,no obojavam i da me gadeli4kat!Ako se poznavate i si li4i,4e te haresva,DAVAI!!!!!!!Ako ne i haresa e mn zadrustena!![]()
Kak iskam i az da si nameq nqkoi takuv.koito da me gali po kosata!mom4etata naposleduk sa mn zadrusteni!![]()
Uspeh i kaji kakvo e stanalo!![]()
![]()
Както вече казаха много ясно че всяко момиче обича да я галят, гушкат и цункат. Аз лично съм привърженичка най-много на гушкането. И м/у другото в докосването е един от важните фактори за една връзка (ест. трябва да има желание и от двете страни ако не ходите). Успех на автора!![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Ама че странен въпрос![]()
На всеки му харесва да го прегръщат,да му обръщат внимание,да го милват.Разбира се,ако симпатиите са взаимни![]()