- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаяна съм
Neveroqtno...pak mi se slu4i.imam priqtel,s koito izlizam ve4e 2 god,no na6eto ne e to4no izlizane.kusali sme mnogo puti i sme se subirali i to nai ve4e zaradi nego,za6toto pravi gluposti.
Ta sled porednata glupost si kazvam 4e go mrazq i go izoliram po vsqkakyv na4in.No kogato go vidq kolenete mi omekvat i az pak iskam da go celyna i da go pregurna bez zna4enie dali me e naranil...
neizdurjam ve4e.iskam da se otkaja ot nego no ima nqkakva bezumna strast ili privli4ane ili nz....Karame se posle se vijdame i az my se hvurlqm na vrata kato poslednata idiotka i posle se 4ystvam ujasno 4e pak my vqrvam i go obi4am...
i taka se povtarq mnogo mnogo puti.
ve4e sum ot4aqna za6toto misleh 4e mejdy nas e svur6eno,a dnes kato go vidqh i re6ih da go zagovorq i pak otna4alo.
imam 4ystvoto 4e stavam kato narkomanka ve4e
редактирано от ramaiana
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
А аз имам чувството, че си малка и незнаеш какво искаш...
The Spark
mi az sum na 17 a toi na 19.malka li sum naistina?za6toto tova zvuri yspokoqva6to![]()
Първоначално написано от laracools
Как ше си малка бе(ако искаш слушай едно 14 годишно лапе, де). А как те е наранявал? Изневяра, обида?
mi toi principno se pada lo6i4uk i nz momi4etata mn go haresvat i si padat po nego...
ne mi e izneverqval pone ne i vyv vremeto v koeto sme hodili.
no tova 4e me e otebaval i priemal za dadenost i imam 4ystvoto 4e ponqkoga me e smqtal za lape...nz i az ama ima ne6to mn stranno m#y nas...
i qvno taka sme ystroeni 4e nemojem da sme zaedno toi e mn izbyhliv a az 4esto go iznervqm.No kogato e nqkade blizo go yse6tam i nqkakavo kato topla vulna 4ystvam prisustvieto my nz kak da se izrazq po-to4no...
mn sum oburkana.slu4valo li vi se e?
абе незнам ама ми звучи все едно сте заедно по навик вече тоест дори и да го обичаш толкова много все пак ще имаш някакви чувства на яд или поне ще си мъ ядосана а то изглежда че ти по навик му се хвърляш на врата и това е. Ако те приема за даденост направи нещо покажи му че и той трябва да даде нещо от себе си във вашата връзка а до колкото до това че си лапе еми..... тък вече незнам може наистина да си такава в очите му ако е така няма смисъл да сте заедно . замисли се за чувствата а не за целувките
Повярвай ми много пъти съм попадала в същата ситуация и съм искала безумно да се върна пак и пак,но самия факт че това момче не си прави и труда да спре да върши глупости означава че той не държи толкова на теб... Знам че 2 години е много време и сигурно много го обичаш,но според мен най-добре за теб е да спреш да се заблуждаваш че връзката ви ще се оправи... Това е просто един съвет не ти налагам мнението си![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]