значи представете си следната ситуация
петак вечер дискотека запознавам се с 2 момичета с мн близки имена но нищо повече ( запознанството само ). прибирам се аз и решавам да тарся едната от мацките чрез общи фр ( скаип тарся ) и ми дават скаипа на едно от момичетата но не тази която харесах [ другата която също беше хубава но нещо не я харесах ( тогава ) ] и почвам да я разпитвам дали е тази която харесах описвам и дрехите с които е било момичето прилика и там едната с зелено потниче другата с черно ( харесвам тая с зеления ) но си пиша с тази с черното и тя иска да ми фталпи че съм харесал нея ... но аз и казах не сигурен съм че не си ти сори ( като ми прати снимка ) и намирам другата тя обаче се оказва че има гадже ... и на скоро пак видях таи с черното потниче и мн ама мн се флюбих почнах да я свалям ( като си мисля 100 % ми е ф карпа варзана нали ме е харесвала ) обаче идва повратния момент тя вече не ме иска .... какво да права да се боря ли за нея или Не ... една вметка да направа написах толкова стихочета за нея че чак сам си се чудя ...
надявам сте да сте ме разбрали