.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    аз логиката не я схващам...колкооо косми може да има едно 16-годишно момче по краката, че да ги маха...ебати, като играеш, тези, които те гледат няма да виждат имаш ли косми или не ( изключвам случаи, когато се виждат само косми, не кожа)...и кво излезна в крайна сметка - обезкосмяваш се заради съотборниците си - също мъже - е тва е гнусно...ако си толкова космат направи, както каза пор - 2-3-4 пъти на козметик да поизтънеят и да не се виждат и толкова...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    По света и у нас :)
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    какво като си волейболист? да не би да ти тежат като скачаш?! не ги махай
    мии да
    по добре не ги махай
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    аз логиката не я схващам...колкооо косми може да има едно 16-годишно момче по краката, че да ги маха...
    Много...
    The Spark

Я ги махай и да не ти пука....СЛед като си волейболист е повече от задължително да се обезкосмиш....Според мен най-добрият вариянт е колата маска , въпреки че батко ми (17) си ги маха с епилатор ии му се разредиха пак , но колата маска определено е най-доброто решение ако искаш максимално разреждане :P

еми и аз тренирам волейбол ама никои не ми е правил вапрос за окосмяването по краката така че трябва да е твоя лична преценка

е мн ясно 4е тряя си ги махнеш
    1во всички уважаващи външния вид си ги махат..лятото като гледам повечето сме без косми
    2ро още повече при спортистите е почти задължително 6от има испотяване и т.н (футбол,волейбол и си4ко...)
    3то... няма нищо гейско педарастията е болест на мозъка при която харесваш мъже,eдното няма ни6то об6то с другото може да се каже 4е който мъж си маха космите е метеросексуален ама тфа е по хубаво да ти кажа пак си харесваш жени,само 4е си прекалено грижовен за вън6ия си вид в което няма ло6о и пове4ето хубави жени харесват такива мъже...
    4то не слушай кфо казват тука некфи маймуни просто ве4е са сме6ни 4удат се кфо да кажат
    и 5то за начина еми 4 са на4ините:епилатор,кола маска,депилиращ крем,самобръсначка....
    давай с кфото ре6и6 няма зн

Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
    winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си