- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да си почистя ли краката?
аз логиката не я схващам...колкооо косми може да има едно 16-годишно момче по краката, че да ги маха...ебати, като играеш, тези, които те гледат няма да виждат имаш ли косми или не ( изключвам случаи, когато се виждат само косми, не кожа)...и кво излезна в крайна сметка - обезкосмяваш се заради съотборниците си - също мъже - е тва е гнусно...ако си толкова космат направи, както каза пор - 2-3-4 пъти на козметик да поизтънеят и да не се виждат и толкова...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
мии даПървоначално написано от EarthShaker
![]()
по добре не ги махай![]()
Първоначално написано от comics
Много...Първоначално написано от alice sw
The Spark
Я ги махай и да не ти пука....СЛед като си волейболист е повече от задължително да се обезкосмиш....Според мен най-добрият вариянт е колата маска , въпреки че батко ми (17) си ги маха с епилатор ии му се разредиха пак , но колата маска определено е най-доброто решение ако искаш максимално разреждане :P
еми и аз тренирам волейбол ама никои не ми е правил вапрос за окосмяването по краката така че трябва да е твоя лична преценка
е мн ясно 4е тряя си ги махнеш
1во всички уважаващи външния вид си ги махат..лятото като гледам повечето сме без косми
2ро още повече при спортистите е почти задължително 6от има испотяване и т.н (футбол,волейбол и си4ко...)
3то... няма нищо гейско педарастията е болест на мозъка при която харесваш мъже,eдното няма ни6то об6то с другото може да се каже 4е който мъж си маха космите е метеросексуален ама тфа е по хубаво да ти кажа пак си харесваш жени,само 4е си прекалено грижовен за вън6ия си вид в което няма ло6о и пове4ето хубави жени харесват такива мъже...
4то не слушай кфо казват тука некфи маймуни просто ве4е са сме6ни 4удат се кфо да кажат
и 5то за начина еми 4 са на4ините:епилатор,кола маска,депилиращ крем,самобръсначка....
давай с кфото ре6и6 няма зн
Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d