Днес гледах на един приятел картинките му в Gsm-а и много ми хареса една.На нея е зайчето на плейбой, но е със..."прическа"
и от долу, мисля че пишеше "playboypunk".Търсих я в google.bg, но не можах да я намеря.Някой, ако може да помогне, да пише.
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
Искай я от френда си бе,акъл!
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
krisi_bep Аз, ако можех по някакъв начин да я намеря,вече да я имам "БЕ АКЪЛ"...
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
А очакваш ли някой в 11 вечерта да започне да рови из нета някаква глупава картинка?!Първоначално написано от monkata93
Виж ся к'ва е схемата:приятелят ти праща картинката от своя gsm на твоя и се кефиш.Друг вариант,ако нямаш gsm ,той по някакъв начин я качва на нечий комп с нет и ти я изпраща по skype ,и отново се кефиш бе,копеле.....
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Пффф...умни хора...![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
И това е прословутата картинка омг
![]()
Не е точно тва, ама пак мерси на всички хора, които отделиха по 30 секунди да потърсят нещо.