- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Страх....
Ohhh ot kyde da pochna ? Predi vreme bqh pisal tema , che upravitelq na edno zavedenie me be6e nabil , zashtoto 1 momche beshe napravilo greshka i si pomisli ,che az sym vinovniq. I sega me e strah da ida ,a vsichkite mi priqteli hodqt tam , a az trqbva se pribiram , zashtoto me e strah , da ne mi napravi otnovo neshto !Ta vyprosyt mi e dali shte mi napravi otnovo neshto i kak da preodoleq straha da ida otnovo tam ?!
![]()
nie da ne sme gadateli 4e da ti kajem bexaxa
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ами кажи му, че ти не си виновен.Обясни му какво се е случило.
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
има 2 възможности
1:да ти напрай
2:да не ти напрай
100% едно от тия 2те, надявам се че помогнах
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от EarthShaker
![]()
gledai da ne te poznaehahahaaaa
The Spark
Ак0 е разбрал, че е направил грешка би трябвало да ти се извини или нещо от сорта- за к0 да те бие, ако си невинен, както казваш ?
Първоначално написано от Say It Right
Осъди гоПървоначално написано от NightGuardian
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
абе тъпчо отиди първо при него и обясни ,че не си бил ти с подробности и без да се дръвчи ,да не стане пак "прас,трес,прас,дуф -не бе бате моля ти се не бех аз - прас ,дуф"
Според мен нищо няма да ти направи, даже трябва да се извини, ама това сигурно няма да стане.Станало е грешка, нали?Нищо не си направил.А и отделно приятелите ти са там, ще имаш подкрепа.
Това са глупости - нито ще се криеш, нито нищо. Това все пак е оправителят - в никакъв случай няма да тръгне да те бие ей така пред клиентите си. Не забравяй, че те най-малко искат да стават подобни сцени в собствените им заведения. Ходи и си прави кефа. И ако случаааааааайно тръгне нещо да ти казва, съвсем спокойно му обясни какво се е случило (ще е хубаво ако с теб има някой, който да потвърди) и така... не ми се вярва да ти направи голям проблем.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Това лично на мен мисе струва много тъпо отиди и после кажи кво е станало.