- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Литературно четене с Мартин Карбовски
Искам и аз да ви поканя на едно мероприятие,което организираме,с колегите ми от вестник "млЪк":
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
И какъв е смисълът на цялото това нещо ? Какви са тия "литературни групировки".. мяза ми на гавра с литературата![]()
Дай още инфо деКакво точно ще представлява това мероприятие? Ще се водят дискусии, дебати и т.н. ли?
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Мен Карбовски много ме кефи, хипер извратено и грозно копеле е.![]()
Не, сериозно, обожавам изказванията му - просташки и злободневни.![]()
Я наистина дай повече инфо.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
bboy_bunker,научи се малко да уважаваш труда на хората,а?
Смислът на това цялото нещо е хора,които се интересуват от култура,да дойдат да послушват подбрана литература,да се порадват на идолите си (поне за мен Мартин Карбовски е такъв),евентуално и да си поговорят или поспорят с начетени и умни хора .Но ако ти излизаш от вас само за да отидеш на кино или на мач,не очаквам да ме разбереш..
Това за литературните групировки е образно казано..
Това за гаврата с литературата,ще си спестя ти спестя коментара си..
Sam90',за сега е литературно четене,ще се намали музиката в арт-клуба,
защото тази вечер няма да се допускат други посетители,а само тези дошли за мероприятието,ще се чете отбрана литература,на някои автори,които не са толкова известни за да ги учим в училище,но са също толкова стойностни.Дебати сигурно ще има,когато се съберат забавни,артистични и устати хора на едно място,но това не е самоцел на вечерта.
Dwight D. Eisenhower
Ехааа, Стефан ще е там! Страхотно! Този човек го боготворя.
По дяволите, така искам да дойда...
Собственост на Canis_Dirus
Е,от теб зависи-аз мога да помогна,като ти намеря къде да спиш през нощта (у нас)Първоначално написано от _Cuddly_
.
мачока,за сега не сме обмисляли да прави подобни неща в други градове,обикновено като организираме някакво такова мероприятие винаги са в този клуб в Пловдив,защото познаваме собствениците и те ни позволяват да го правим там.
Иначе идеята ти хич не е лоша,ще говоря с колегите и ако намерим подходящо място в София ,ще пиша ЛС.
Dwight D. Eisenhower
Уф, не ми говори такива хубави неща, щото няма да мога и полудявам.![]()
Нашите са гадни и няма да ме пуснат вероятно. Най-малкото, щото 25 е вторник и аз трябва да ходя на училище.. блаааааа, баси тъпото.![]()
Хах.. и какво... тоя надут пуяк Карбовски ще се прави на професор? Ще "вади кирливите ризи" на управляващите и държавата ни ? То такива псевдопатриоти бол, ама какво правят всъщност? Нищо..
Крем, мисля, че това не би затруднило Стефан, тъй като, съдейки по блога му, те често организират подобни мероприятия.Първоначално написано от RAWRRR
![]()
Ти като не разбираш, по-добре си затваряй устата.Първоначално написано от bboy_bunker
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
я се разкарай.... писнало ми е от такива лекенца като теб, които от всичко разбиратПървоначално написано от bboy_bunker
кое не разбирам ?Първоначално написано от bungle
OtherDimension, защо? Комплексираш ли се ?
от б бой ?
винаги ...
личи сиА и не виждам нищо общо с темата кой е б бой и кой не.. ти си б гърл
![]()
axaxaxax
? ..
![]()
И аз се включвам в "Няма ли да идвате в София?" :P
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
за този Стефан Иванов ли става въпрос? h ttp://liternet.bg/publish4/sivanov/index.html
Първоначално написано от Deadlock
Същият, предполагам.
нямам и намерение
п.п. чак пък творчество не знам дали е уместно да се нарече..
Абе бункере,
в една друга тема мрънкаше как сам90 бил на всяка манджа мерудия.
Я си виж последните мнения, в няколко последни теми, и прецени кой,
какво и защо
Аман,
значи...
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Кога съм казал, че мнението ми е "експертно" ? Посочи ми...Първоначално написано от exploitedteen
Впечатлението, с което съм останал от горепосочения, е свързано с медийните му изяви, които не са малко..
Някой,който е и достатъчно земен,за да се съгласи да прекара една вечер с няколко още зелени,зелени драскачи,като нас..
И бункер,спри да се правиш на всяка манджа меродия и на всяка тема-злобния коментар,че става патетично,особено пък когато злобата е неуместна.
Dwight D. Eisenhower