- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Виртуален секс.......... малко помощ....
Съгласна съм , а ако вкарате някоя гола снимка (ваша естествено) ще стане още по интересноПървоначално написано от Transporter
![]()
A zashto ne i tvoi?Първоначално написано от Little_Miss
Eating isn't cheating - Arnold
Предполагам зависи и от възраста на хората.Първоначално написано от Karamel4e_to
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
Абе яко е ама не мога да намеря такова място дето има желаещи :P Някой ако знае да каже![]()
Не ме влече определено.Виртуален секс= "Очи пълни,ръце празни"(освен ако не мастурбира да му са пълниПървоначално написано от loveandemotion
)
Правила съм мн пъти,но само с едно момче мога.Според мен е яко,но си зависи и от човека,с който пишеш.![]()
номера с голите снимки го напраихме ама не праихме виртуален секс тогава![]()
Първоначално написано от Karamel4e_to
и на мен веднъж ми беше много смешно, защото някаква лезбиика, която даже не познавам ми писа "искаш ли вирт?" и аз за простотията викам "да" и тя като започна да ми ги пише едни.. ама аз несъм лезбийка и само се смяяяхх и тя писа така около 5 минутки без да спира и се усети че аз не и пиша и спря..
а аз през това време на земята се смея до полуда
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Po-minalata sedmitsa mi se sluchi da pravq takuv sex i posle vidqh snimki na rezultatite. Po tozi povod se setih i da pusna temata za "Kolko sok puskate".![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от Karamel4e_to
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ам аз не ама искам![]()
![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
Първоначално написано от Xtuning
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
абе стига с тия глупости я си правете истински секс махнете тоа виртуален![]()
![]()
![]()
![]()
![]()