- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Момичета кой ви кефи повече рапърът,метЪлът или емото?
Рапърът![]()
nicolepcd
sas sigurnost ne emo,moje bi rapar,no ne e zle i metal!abe vsa6tnost nikoi ot tezi prosto normalen stil-skeitar,ina4e ot tiq opredeleno rapar
този, който е НОРМАЛЕН ...![]()
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
С две ръце подкрепям братятя метъли...
и умният автор на темата!![]()
Първоначално написано от skatemore
Що да не съм рапърка??? Лошо ли е??? Eminem rlz
50 cent rulez
Running Wild rulez
Абе каква музика слушат емотата?
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
1. Рапър
2. Металар
3. Емо
Е, предпочитам хип-хопъри де...![]()
нз хора как въоб6те ви минава през главата да сравнявате метАла-един вид класика (една велика музика) с рап-проста6ки стил... и Имото което не е дори музика![]()
![]()
![]()
NO COMMENT
XOXO...
[quote="Sam Rothstein"]50 cent rulez
Running Wild rulez
50 cent sux Black wall street G-G-G -Unot 2pac eazy-e, the game най дивите негри в целия West Side
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
никой![]()
Don't worry, be happy!
Мен пък нито единия не ме кефи
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
и трите са някви no life-ри така че .. празен глас![]()
ммм зависи ама аз най си харесвам скейтъритехих
иначе емотата са сладки стига да не са някви позьиори или метълът да е някав наркоман хах![]()
Хах, най-предпочитам момче, което си е това, което е, и не се прави на много интересен...
т.е. нито един от тримата![]()
ми нито един от тримата, макар че познавам и рапъри дет се правят на гъзари, и емота, дето не говорят с никой и метъли, които са си нормални, само дето слушат метъл. Бих предпочела метъл.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Рап
"If you can dream it, you can do it"
Кликни ТУК
miii emo tvurdo ne metal mai 4e su6to koe ostaa nz
yo,take it easy whit da` gal`... I ain`t killa` but don` push me,aight?
Не знаех че толкова много момичета си падат по рапетата.Аз съм рапър и все пак ще си избера рапърката естествено
![]()
Първоначално написано от KillSwitchEngage
(agree)...