- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Момичета кой ви кефи повече рапърът,метЪлът или емото?
Рапър!![]()
Попринцип мразя позьорчета, които се правят на интересни като се обличат по изчанчен начин, но ако трябва да избирам, щях да предпочета метъла. После емото. А рапърите не ги понасям. С тези дънки ми приличат на пет пъти насрани, но не сменили памперсите си.
Memento moriendum esse!
ами рапър със сигурност не,сигурно имо защото им харесвам не само стила а и на4ина на мислене(ако не са fake) а пък и метъл става вече ходих с един![]()
РапЪъЪрР
meTyLa !!!!! :P :P :P
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Не можах да разбера като стил ли питаш, като човек, не знам...
Всъщност не мога да кажа, че ги разделям.
Естествено,че е РаПаРъТ![]()
![]()
...frOzen inside withOut yOur tOuch,withOut yOur lOve darling Only yOu are the life amOng the dead!!!....
Рапърааа ест![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Draznqt me i trimata![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
нито един от изброените...fashion само!!!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Аз мисля че съм ясна!![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Незнам . Момчето, в което съм влюбена е рапър .Сестра ми слуша много метал . Аз харесвам "Емо" стилът .Та всеки стил малко или много допада .
Метълът![]()
"Когато те изгонят от едната врата, влез през другата!"
хахахинтересно ми стана 'щот съм рапер baby
но попринцип имам много приятели метъли, скейтъри и пънкари... само да кажа, че докато не пробвате няма да знаете
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Met
Измежду приятелите ми най-много са метъли и рапъри.И им се кефя![]()
Метъли много ясно!![]()