От 1 година съм сам , първите 6 месеца не търсех нищо общо взето бях в шок от раздялата и предишната връзка .След това започнах да си търся приятелка.Вдигнах критериите.На предната и позволявах да пие , да пуши та чак за други работи молеше .... Та затова сега съм си казал. Да не пие изобщо,да не пуши и да е красива мацка с поне над средното ниво интелект .Вие ще попитате -А ти какъв си ? Дам, знам ,че не съм перфектен но не пия и не пуша .В никакъв случай не съм женкар ,ходя редовно да фитнес - не съм зоб машина просто се стремя към добро тяло.Другото което не мога да схвана нещо прекалявам май ... Човек трябва да бъде отворен към хората.До такава степен съм станал такъв ,че не мога да разбера кога 1 момиче му е приятно да си лафим и кога ми прави намеци Имам ужасно много приятелки , но САМО приятелки , нищо повече.ВСЕКИ път (99%)когато се опитам да направя някаква крачка получавам следните думи "Ми ти си супер приятел и искам да ми останеш такъв , но нищо повече." Случвало ми се да си кажа: Ок няма повече да се занимавам с конкретното момиче , и след няколко дена тя почва да ме търси защото и липсвам като приятел.Та искам да изкажете мнението си защо винаги се получава така ?.А да също така не бих могъл да кажа ,че не съм грозен .Не искам да прозвучи като реклама , казвали са ми го ,но това нещо с приятелството не мога да го разбера.Вече ми писна само от приятелство , искам нещо повече.Мерси за отделеното време за този ферман