- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Кръвно налягане
Нормално ли е кръвното ми налягане: 60 на 85?
Вчера беше 40 на 80.
,,....Бъди това, което си, радвай се на малките неща в живота, да не ти пука какво мислят другите за теб, пък каквото ще да става...."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne e normalno mnqsno ti da ne si na 90 godini?!
Относно годините - на 14 съм.Ходих на лекар вчера, каза ми да пия много течности, да се храня сутрин, повечко сол и т.н.
Постоянно ми се спи, вчера замалко да припадна.Не можех да стоя права.Днес съм по-добре, но все пак...
,,....Бъди това, което си, радвай се на малките неща в живота, да не ти пука какво мислят другите за теб, пък каквото ще да става...."
Изпий една чаша вино,вдига кръвното веднага![]()
Щом ти падне кръвното яж шоколад!
Много често ми пада кръвното или се дига!!!
Пийвай повече течности![]()
Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.
Виж сега, кръвното ти е ниско, но смятам че се случва често на твоята възраст. Моите съвети към тебе са: задължително закусвай сутрин; хранис е като цяло добре и то здравословно; когато усетиш, че ти е отпаднало и ти е ниско кръвното пийни чаша айрян със сол; яж шоколад, по възможност натурален; пиенето на много течности е препоръчително; не оставяй без шише вода в теб, когато излизаш; ментов бонбон в момент на слабост върши добра работа. Май е това! И спокойно... ще израстеш проблема![]()
Spoko! Moeto kravno sa6to e mn nisko v normata mi e 60 na 90 a ina4e imam momenti na 45 na 80 i takiva ........... ne se strqskai
Голям размер на картинката! /machoka/
Моето е страшно ниско. Препоръчвам ти айрян със сол !
Нормално е,няма са плашишМоето също е ниско.Може да хапваш повече шоколадец,пии количка,кафенце.
Лятото обаче ми става много лошо от жегите,причернява ми и едвам ходя,имам чувството че ще припадна, за това ти препоръчвам да си носиш
вода.
Благодаря много на отговорилите за загрижеността, съветите и отделеното време!
Вече се чувствам значително по-добре и състоянието ми се нормализира, с изключение на едно нещо - ужасното ми главоболие.Имам го от три седмици, приблизително.Пия хапчета, когато ме заболи.Възможно да е от очите или нещо подобно.Ако не спре се очакват посещения при очен лекар, може би и невролог ...
pove4eto jeni imat nisko kruvno,sosobenno po vreme na cikul.nqkoi daje imat zabolqvane nare4eno anemiq.ne e ni6to stra6no poddurjam mnenieto na drygite airqn sus sol i zakysvai redovno.az imam anemiq ne se lekyva.ako hodi6 na lekar prosto 6te ti prepi6e jelqzo za kruvta da ne ti pada rqzko kruvnoto.tova e
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
и на мен веднъж ми се случи изведнъж ми причерня пред очите и припаднах и се оказа че е от ниско кръвно![]()
pi6a v tazi tema,za da ne otvarqm nova
zna4i moq problem e,4e po princip kryvnoto mi e dolu-gore normalno,v nqkoi slu4ai kloni kym po-nisko,no sym sravnitelno dobre.Oba4e problema e,4e sega se nalaga da vzemam edni hap4eta,koito mnogo mi ponijavat kryvnotoprilo6ava mi,4ystvam se kato parcal
ako moje nqkoi da pomogne sys nqkakvi syvet4eta ili pyk ako nqkoi e minal prez tova ili ima sy6tiq problem?
![]()
.......::СамОтнА в ... Град нА ЩаСтиЕто::.......
(: JuST BeLieve
i az sam dolu gore taka... s nisko kryvno sym... ;[Първоначално написано от CrAzY^F
DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}
Аз също съм с много ниско кръвно, но честно казано до този момент смятах, че става само с кофеин и шоколадПървоначално написано от the_hottie
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
i na menПървоначално написано от kateto_sladkata
metnah sa v kuhnqta
![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
Не е нормално.Ако си спортист е нормално.![]()
Rugby and surgery is my life !
За 14-годишна..това е много лошо - яж шоколади, пий кафета и каквото се сетиш, което те възбужда (не сексуално).
Don't tell me what I can or can't do !
i az sym s nisko kryvno vednaj v daskalo vikaha lineiki zardi menbilo mi e 30 na 10 i tam pripadah po koridorite
![]()
zamalko i da pykna ama sq piq nqkvi kapki ''vivoton S'' moje i bez lekarsko predpisanie :
![]()
ALL KnOw Is Pain, ALL FeeL Is RaIn {!]