.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60

Тема: рисуване

Otvarq gi-"vsichki tvorbi na tozi avtor" i gi otvarq!Mislish li da se zanimavash s izobrazitelno izkustvo?Zashoto naistina imash talant!Az go priemam samo kato hobi,ne me vleche kato seriozna profesiq(lichno za men).

Има такава тема,но в Култура,изкуство и лично творчество...

Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Otvarq gi-"vsichki tvorbi na tozi avtor" i gi otvarq!Mislish li da se zanimavash s izobrazitelno izkustvo?Zashoto naistina imash talant!Az go priemam samo kato hobi,ne me vleche kato seriozna profesiq(lichno za men).
    mi mislq da u4a ne6to s risuvane no i fotografiqta mnog me vle4e oej vure6en interior s grafi4en dizain ili fotografiq neznam haresvami i e relakksira6to

mmm dobre risuva momi4eto ama da se kaje 4e sa mn dobri ne =))) v 4ti klas risuvat po dobre... Mn mrazq takiva kato vas 'deto nikoga ne sa stupvali v hudojestveno u4ili6te i se pravqt na golemite hudojnici tc tc.. napravo nqmam dumi vie prosto ne znaete tezi u4enici ot prilojnoto i izqshtnoto daskalo kak risuvat...

Град
    London
    И аз обичам да рисувам За техники-незнам,но обичам да рисувам растения,животни и разните му там анимационни герои А и мисля,че повечето от рисунките ги докарвах,защото наш'те ме записаха на СИП по рисуване като бех в 4-ти клас...
    <You are never too young to die...>

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    и на мен мн ми харесва да рисувам
    ето тая картина е мн хубава
    http://arts.suncreation.org/adminpar...ge.php?id=3220
    искам и аз така да рисувам
    и мойте картини (повечето) са с молив

Цитирай Първоначално написано от mimenceto666
    и на мен мн ми харесва да рисувам
    ето тая картина е мн хубава
    http://arts.suncreation.org/adminpar...ge.php?id=3220
    искам и аз така да рисувам
    и мойте картини (повечето) са с молив
    hahahah tova e na moq suy4eni4ka

Град
    Okinawa
    Обичам да рисувам и в свободното си време се занимавам предимно с това.Но проблема ми е,че не мога да рисувам без да гледам нещо от някъде,но с времето ще обработя този момент Иначе мисля ,че се справям добре.Затова и доста настоявах да се запиша във спец. за това у-ще,но наще не ми позволиха...Жалко..
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Град
    Велико Търново
    obujavam da risuvam i dori iskam zavbade6te da stana dizainerka.obi4am mn da risuvam hora i priroda,abe vs obi4am da risuvam,ne sam ot horata ,koito gi marzi.specialno v taq oblast nqma marzel pri men mn ot risunkite mi sa pieti na izlojbi i sam pe4elila konkursi.prosto obi4am da risuvam a s jelanie vs se postiga
    Руса кукличка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си