.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тъпатаа ми ваканция (cry)

Хора незнам адски ще ми е тъпо тази ваканция.Няма да ходя на лагери нито екскурзии.Скоро завършвам а още нямам планове.Незнам направо ще се побъркам ако остана в нас ходя да спортувам ваканцията дори ще ходя повече но ще ми е адски тъпо отсега си правя плановете.Имам 1-2 приятелки по- близки е и други имам но не толкова те няма да се сетят да ми се обядят А ще ми е тъпо ей така аз да ги търся все е дно съм толкова изпаднтала направо нз ще умра от тъпотия сериозно. Повечко стоя на компа и гледам тв но ми омръзна миналата ваканция цялата прекарах така само си ревах и стоях сама нищо не правих адски ми беше тъпо.От време на време се събирам с някого но ми е много горещо и не ми понася а едната ми фр излиза рано после й било късно другата по- рядко се виждаме . Направо ми е ужас.Имате ли някакви идеи за летни занимания или пък къде да отида да се запозная с повечко хора.
    П.С. Извинявайте ако има друга такава тема
    Lof YAaA..!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ми, аз не обичам да правя планове, но горе - долу знам къде ще ходя, смисъл, ако ще е нещо извън града ми. Иначе чакам всичко да се нареди, просто както дойде, но определено винаги имам с кого да изляза.

А ти приятели няма да си намериш, както си седиш на компа. Излизай, дори и сама в парка, навсякъде можеш да се запознаеш с някой нов човек.

Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Ми, аз не обичам да правя планове, но горе - долу знам къде ще ходя, смисъл, ако ще е нещо извън града ми. Иначе чакам всичко да се нареди, просто както дойде, но определено винаги имам с кого да изляза.

А ти приятели няма да си намериш, както си седиш на компа. Излизай, дори и сама в парка, навсякъде можеш да се запознаеш с някой нов човек.
    Да и само някой си стои на пейката и аз си стоя сама и чакам много гадно
    Lof YAaA..!

Мега фен
    ми кажи откъде си

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Е, какво като си стоиш сама на пейката? Мислиш си какво ще си помислят другите? Какво ти пука? Сама каза, че ти е писнало да киснеш на компа по цял ден, а щом няма с кого да излизаш - търсиш си нови познати.

П.С. Аз винаги имам с кого да изляза, но това не ми пречи да си кисна самичка на пейката, напротив, допада ми.

еми и аз така правя вися си в южния парк на некоя пейка и си говоря с бабичките като нема с кой друг...тъпичко ми е ама понякой път изпушвам и не ми се седи вкъщи и това правя...

И аз имам що-годе същия проблем.Ами...хвани някоя съученичка и излезте на кафе,на разходка,на басейн....100% ще се запознаеш с някого.
    Бтв наистина от къде си ?

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ima 1 momi4e koeto poznavax kato malka io t1i klato jiveem na 5 min p1t se zasi4ame,zexme si skaipovete i izlizame da si razxodi ky4eto i si b1brim,taka 4e ako ti e sky4no ogledai se za poznati koito ne bi pomislila 4e moje6 da se spriqteli6 s tqx koqto si razkojda ky4eto naokolo.
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    Скитосвам по улиците
    Това лято може би ще е доста скучно,но все пак септември чакам бебето,така че ще ми мине бързо
    А на теб мога да предложа да не се отчайваш...Кажи наистина от кой град си...?
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

To s planove obiknovenno nestava.66te ti izko4i ne6y int. iznevidelica i az nqmah planovew nikakfi za tfa lqto ama si4ko sega se oredi.
    FuCk U ALL :*

ЧаЛгА'ФеНоВе :*

pi6i ot kude si i 6e se subereme :P
    ONE LIFE ONE LOVE

Ot kude si naistina ?
    ~Remember,remember...25th of November~

Обади се на някого . Предложи му разходка , да отидете на кафе , да поседите в парка .... Не си прави някакви планове , все пак не винаги можеш да ги осъществиш ! Можеш да излезеш навън сама и да седиш на някоя пейка . Оглеждай хората , мисли си ... Не е никак лошо понякога човек да се усъмотява и " да знае , че нищо няма да прави" .

Е звучи ми малко мрънкаческо... не може да е толко зле положението!Няма ли да ходите на море с ваще?Или защо не питаш да те пуснат на лагер с класа?Нямаш ли братовчеди от друг град да ги поканиш на гости или ти да им отидеш..Или иди си на село ако имаш..Ако хептен никъде не можеш да отидеш,ходи с приятелките ти на басейн(се една от 2те ти е по-добра и ше се навие),или ходи на една от тях на гости,ако примерно живеят в блок,може да те запознае с някой от блока,сигурно се събират.. Или пък потърси някое момиче от класа,спокс няма да те помислят за изпаднала,а напротив-ще си помислят,че си дружелюбна и приятелски настроена и искаш да се сближите повече.. ПОвярвай Стига с тия комплексарщини,те щели еди кфо си да си помислят.. Може ако имаш брат или сестра по-големи да излизаш стях или с техните компании,ако пък по-малки-може да ги водиш на разходка ,аз така водя малкия ми брат.. Ако си сама може да излизаш с майка ти по магазините или на кафе,ако сте близки де,или с нея и приятелките й,ако тя е на работа посещавай я там.... Ето виж колко мн неща ти изредих,се някое тряя да проработи Ма тряя човек да прояви воля и активност,кат си седиш на компа,най -много лятото да ти с естори вместо 2 и нещо месеца цяла година
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Голям фен Аватара на o0ps
    Може да си вземеш кученце и така всеки ден да го разкарваш из парка и 100% с някой друг, който също си разкарва кучето ще се запомните, ще се запознаете, ще се сприятелите...

На колко си години? Нямаш ли желание да си намериш някаква работа?

Нали питахте откъде съм - Русе и съм на 15
    Lof YAaA..!

Град
    при мама
    Споко и моята ваканция ще е така,не си сама
    ;]

Цитирай Първоначално написано от dare_93
    ее и ти си тръгнала да се оплакваш.. Ходи на плаж на Дунава ве моме
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dare_93
    е в русе все ще си намериш занимание. както ти казаха преди мен ходи в парка, из центъра, на басейни и все ще се запознаеш с някого.не прекарвай цялото си лято на компа. имаш ли брат или сестра?

Повече от фен
    ami hvashtai se s novi zapoznanstva da se oplakvash nqma da ti pomogne :]

inache az vakanciqta nikoga ne skuchaq vseki den sum nqkade s nqkogo i vsqka vecher pochiti za tova q chakam s netarpenie che sq iam izpit i naprao .. ujs ...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ами...аз например съм планирала да прочета някоя интересна книга на английски, за да си обогатя речника. Ще си набележа и няколко от български автори. Може да прегледам учебниците за следващата година... Ще се науча да правя различни видове коктейли, ще потренирам малко. Изготвих си и дневна програма, която смятам да спазвам. Също така искам да събера и известна сума, която с удоволствие да изхарча през есентта.

Както виждаш, никое от заниманията ми не е особено интересно, екцентрично или забавно, но е едно добро прекарване на времето. Ще помързелувам, ще науча нещо ново, може и вечер да се забавлявам.

Голям фен
    Миличка, съжалявам че ще те разочаровам, но животът не винаги е като по филмите. Ти какво очакваш от лятната ваканция? Не винаги ще има хора, които да те дундуркат и да ти измислят занимание. И последно да не мислиш, че ние от форума ще ходим на екскурзия до Хаваите или до луната?
    Don't worry, be happy!

Имаш само две приятелки?! лол
    Пробвай да се сприятелиш с други познати - не може да нямаш.Поне 20-40 човека ще познаваш.

Град
    Русе
    И аз съм от Русе [/b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си